Xceed accuboormachine review

Xceed accuboormachine reviewEen Xceed accuboormachine kopen? Niet iedereen heeft hetzelfde nodig als het gaat om accuboormachines. De fervente doe-het-zelver heeft een duurdere variant nodig met veel mogelijkheden, maar de klusser die af en toe in en rond het huis aan de slag gaat heeft dat helemaal niet nodig. Een goedkoper model volstaat, en ondanks de lagere prijs kun je nog veel plezier beleven aan dit gereedschap.

Eén van de merken met de laagste prijzen op het gebied van accuboormachines is Xceed. Dit merk heeft klopboormachines in het assortiment die al vanaf 30 euro de jouwe kunnen zijn! Dit maakt Xceed een uitstekend merk voor de klusser die van tijd tot tijd een klusje moet klaren.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Xceed accuboormachine assortiment

Bij Xceed zijn er meerdere soorten accuboormachines te bestellen, van goedkope tot wat duurdere varianten. In vergelijking met andere merken is Xceed één van de goedkoopste merken op de markt, lagere prijzen vind je niet. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende accuboormachines die in het assortiment van Xceed terug te vinden zijn.

Xceed EX114DI4 14,4V

Deze machine is zowel een schroef- als een klopboormachine. Dit houdt in dat zowel schroeftaken als zwaardere klussen, bijvoorbeeld het bewerken van allerlei steensoorten, uitgevoerd kan worden aan de hand van dit apparaat. Deze veelzijdigheid maakt deze boormachine één van de aantrekkelijkste opties in het assortiment van Xceed, vooral voor de klusser die zijn boormachine wil inzetten voor meerdere soorten klussen. Voor €74.99,- kan deze boormachine de jouwe zijn. Je krijgt twee jaar garantie op dit model.

Xceed EX114CDTG 14V

Als je geen fervente doe-het-zelver bent maar hier en daar wel eens een klus uitvoert, is deze variant uit het assortiment van Xceed een betere boormachine voor jou. Met een koppel van 12 Nm is deze Xceed accuboormachine meer geschikt voor het wat lichtere werk. Hout, metaal en gips kan bewerkt worden aan de hand van deze machine. Door het gebruik van een Li-Ion accu zul je nooit problemen hebben met de accu. Inclusief twee jaar garantie. Verkrijgbaar vanaf €44.99,-.

Xceed EX60ID

De Xceed EX60ID is een klopboormachine, wat inhoudt dat deze boor naast het roteren tevens in staat is om op het materiaal te ‘kloppen’. Dit wordt vooral gehanteerd bij het boren in stenen, waarbij de steen als het ware wordt weggeslagen tijdens het boren. Hierdoor verloopt het boren in stenen een stuk gemakkelijker. Dankzij de softgrip handgrepen ligt dit apparaat erg fijn in de hand. Verkrijgbaar vanaf €29.99,-.

Xceed EX118CDTG 18V

Voor de af-en-toe klusser die zowel boor- als schroefklussen van tijd tot tijd moet uitvoeren, is dit model ideaal. Aan de hand van passende boortjes en bits is zowel boren als schroeven mogelijk. Twee jaar garantie zit inbegrepen. Verkrijgbaar vanaf €59.99,-.

Welke aanbiedingen zijn er?

Vele webwinkels hebben Xceed graag in het assortiment, want dit merk is één van de betaalbaarste merken die er op het moment te vinden zijn. Vooral voor de af-en-toe klusser is Xceed een uitstekend merk. Om elkaar af te troeven, wordt er frequent gestrooid met mooie aanbiedingen op de accuboormachines van Xceed. Check dus vooraf goed jouw favoriete webwinkels, zodat je er zeker van bent dat je de beste Xceed accuboormachine voor de laagste prijs scoort.

Wil je jouw ervaringen delen met betrekking tot de Xceed accuboormachines? Dan is het verstandig om hieronder een reactie achter te laten. Hierdoor wordt het voor anderen ook eenvoudiger om wel of niet voor een Xceed accuboormachine te kiezen.

5/5 - (32 stemmen)

3 gedachten over “Xceed accuboormachine review”

  1. Ben op zoek naar de laadadapter voor accuboormachine xceed EX12CD / XR-DC150400A

    Heb namelijk een breuk bij de adapterblok, enige idee waar ik deze kan kopen?

    Beantwoorden

Plaats een reactie