Accuboormachine test – top 10 best geteste accuboormachines

Best geteste accuboormachinesIn onze accuboormachines test zijn diverse machines opgenomen. Op deze pagina vind je dan ook de 10 best geteste accuboormachines van dit moment. Jaarlijks worden er vele tests gedaan. Vele verschillende apparaten worden uitvoerig getest op meerdere punten. Het helpt consumenten om een goed beeld te krijgen van de apparaten. Er is ook een test accuboormachine. De accuboormachine test wordt niet alleen door de consumentenbond uitgevoerd, maar ook door programma’s als Kassa van de VARA. Daarnaast zijn er nog tal van websites waar je een top vijf of top tien aantreft van de verschillende accuboormachines. Het is natuurlijk belangrijk om te weten waar ze op letten.

Wil jij een accuboormachine aanschaffen? Dan is het goed om de accuschroefboormachine test te bekijken. De test accuschroefboormachines geeft een goed beeld van de prijs, kwaliteit en de mogelijkheden van de verschillende boormachines. Kies voor een onafhankelijke accuschroefmachine test. Dan krijg je een uitstekend beeld van de kwaliteit van het gereedschap.

Bekijk top 10 boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Accuboormachine getest op?

Accuboormachine test: Black & Decker schroefmachineWanneer je de testresultaten van een accuboormachine test gaat bekijken dan is het goed om te weten hoe men tot het resultaat is gekomen. Waar wordt op gelet bij een accuschroefboormachine test? Laten we de meest voorkomende onderdelen met je doornemen.

In de eerste plaats wordt er gelet op de algemene kwaliteiten van een boormachine. Denk hierbij aan het voltage, de kracht, de ampères van de accu en het type accu. Ook is de prijs natuurlijk een algemeen kenmerk.

De merknaam wordt vaak ook kort besproken. Het geeft voor veel mensen vaak in een keer weer waar de kracht ligt van het apparaat.

Wat is er speciaal aan de verschillende boormachines? Is er bijvoorbeeld een snelle stop? Een regelbaar toerental? Of is men op een andere unieke manier onderscheidend?

Het gebruikersgemak is ook steeds belangrijker. Is het toestel ergonomisch vormgegeven? Hoe gemakkelijk is het toestel te gebruiken?

Een belangrijk punt waar veel kopers niet op letten is de oplaadtijd. Laad de accuboormachine snel op of juist niet? Kun je snel verder met klussen als de batterij leeg is? Of moet je een nachtje wachten? Wat zit er vervolgens nog in het hele pakket? Zitten er ook boortjes bij? Een opbergkoffer? Bitjes? Of misschien zelfs een tweede accu?

Bekijk boormachines in aanbieding

Verschillen bij accuboormachines

Wat is nu het grootste verschil bij de accuboormachines? Waarom is een accuboormachine meer geliefd dan een andere boormachine? Is het de prijs? De accucapaciteit? De power en kracht? Of is het de koffer met accessoires welke je bij de aankoop van een accuboormachine krijgt? Voor iedereen is dit eigenlijk verschillend. Er zijn verschillende zaken welke verschillend zijn.

Veel mensen kiezen een accuschroefboormachine op basis van de prijs en wat je er allemaal bij krijgt. Een accuboormachine met een compleet pakket aan accessoires voor een scherpe prijs lijkt vaak bijzonder aantrekkelijk. Bij het aankopen van een accuboormachine is het echter belangrijker om te kijken naar waarom je de tool wilt aanschaffen.

In het volgende filmpje van de Consumentenbond worden diverse accuboormachines getest door klussers. Bekijk het filmpje en laat je inspireren.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Het is belangrijk om niet zo maar lukraak een boormachine te kopen. Kijk in de eerste plaats naar welke soort klussen je ermee wilt doen. Wil je in beton en staal boren dan zal je een zwaardere boormachine moeten aanschaffen dan wanneer het gaat om hout. De kracht is dan bepalend voor de boormachine. Hoe krachtiger de machine is, hoe grotere gaten je kunt boren. Ook kan een klop- of hamerfunctie behulpzaam zijn wanneer je veel in beton en steen wilt boren.

Natuurlijk is de prijs ook van groot belang. Waarom zou je meer betalen dan nodig? En wat krijg je er eigenlijk allemaal voor terug? Zit er ook een koffer bij met boren, bitjes en handige tools? Of is het een uitgekleed pakket met alleen een tool om het boortje te verwisselen?

Daarnaast is het ook van groot belang om te kijken waar je de boormachine gaat kopen. Krijg je er een extra garantie bij? Of moet je het doen met de fabrieksgarantie? Welke service mag je verwachten als er iets misgaat? Hier wordt vaak niet aan gedacht wanneer men alleen naar de prijs kijkt.

Top 10 best geteste accuboormachines

Natuurlijk hebben wij ook onze eigen top tien gemaakt. We kunnen op basis van onze eigen onderzoeken de volgende boormachines aanraden. Het is vooral Makita welke we met drie boormachines zien terugkomen in de top 10. Het merk start en eindigt onze top 10. Niet vreemd, aangezien ze een zeer divers aanbod van accuboormachines hebben.

  1. Makita HP457DWE10
  2. Hitachi DS18DJL
  3. DeWalt DCD796D2
  4. Makita DF457DWE
  5. Black & Decker BDCHD18BAFC-QW
  6. Bosch PSB 18 LI-2 Triple Bag
  7. Black & Decker BDCDC18BAFC-QW
  8. Metabo BS 18 Quick
  9. Powerplus POWC1071
  10. Makita DDF453SFE

Bekijk de 10 beste boormachines in aanbieding

In onze test hebben we gekeken naar de verschillende functies welke mogelijk zijn (schroeven, boren, klopboor, hameren) met de accuboormachine. Ook de capaciteit van de accu en de oplaadtijd zijn van groot belang geweest in onze test. Daarnaast hebben het aantal accessoires ook sterk meegewogen om de top tien accuboormachine test te bepalen.

Ontbreekt er volgens jou een accuboormachine of wil je ervaringen delen? Laat dan gerust een reactie achter.

1 gedachte over “Accuboormachine test – top 10 best geteste accuboormachines”

Plaats een reactie