Powerplus accuboormachine

Powerplus accuboormachineEen powerplus accuboormachine is voordelig en betaalbaar. Het merk Powerplus levert al voor een lange tijd veel elektrisch gereedschap in verschillende markten. Ook als het om accuboormachines gaat hebben zij een grote hoeveelheid boormachines ontwikkeld. De boormachines zijn over het algemeen te herkennen aan de geel met zwarte kleuren, maar ook de kleur grijs en blauw zie je vaak terug in het Powerplus assortiment. Veel klussers vragen zich af, maar is een Powerplus wel van hoogstaande kwaliteit? Kortgezegd: ja ze leveren de kwaliteit die je mag verwachten voor de prijs, want zeg nou zelf een klopboormachine voor 20 euro. Dat is toch niks? Om je toch even een beeld te geven hieronder meer over de soorten, top 3 en de prijzen die je kunt verwachten.

Vergelijk de 10 beste Powerplus accuboormachines
Meer informatie

Powerplus accuboormachine kopen

Veel Powerplus accuboormachines worden gekocht door doe-het-zelvers. De professionele klussers daarentegen kiezen vaak merken, zoals: Bosch, Makita of Hitachi boven een Powerplus. Toch levert Powerplus voldoende kwaliteit voor de niet al te zware werkzaamheden. Handig wanneer je bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd wat werkzaamheden moet uitvoeren rondom het huis. De prijzen lopen op van 20 tot 370 euro. Wil je meer weten over de bestverkochte Powerplus accuboormachines? Vergelijk dan eens onderstaande top 3 met elkaar. Dit zijn namelijk de populairste powerplus boormachines van dit moment.

Soorten powerplus accuboormachines

Het Powerplus accuboormachine assortiment is groot. Zo levert bijvoorbeeld een Webshop zoals Coolblue al zo’n 30 Powerplus accuboormachines. Deze kun je weer opdelen in zo’n 5 verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan het schroeven, boren of breken. Bij het boren is er nog weer onderscheid te maken waar je precies in wilt boren. Dit kan beton, metaal, hout of steen zijn. Voor steen en beton heb je weer speciale boormachines nodig. Namelijk de klopboormachine (steen) of de boorhamer (beton). Bekijk het filmpje om meer te weten over de vier verschillende powerplus accuboormachines. Dit zijn de POWX0060, POWX0062, POWX0065 en POWX0068. Voor meer informatie zie onderstaande soorten met uitleg.

Bekijk alle Powerplus boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Powerplus schroefmachine

Powerplus schroefmachinePowerplus levert een handige en voordelige schroefmachine met een draaibaar handvat. Deze schroefmachine heet de Powerplus POWX0060LI. Verkrijgbaar met een 3,6 Volt Li-Ion accu en inclusief 12 schroefbits.  Ideaal voor het uitvoeren van lichte schroefwerkzaamheden in en rondom het huis. Ook is deze Powerplus schroefmachine erg betaalbaar voor mensen met een laag budget, want voor 20 euro is die al verkrijgbaar. Wil je toch meer power? Dan raden wij een 14,4 of 18 volt accuboormachine aan.

Powerplus klopboormachine

Powerplus klopboormachineDe Powerplus klopboormachines worden op de POWX0054LI na allemaal gevoed met 230V. Het vermogen ligt tussen de 500 en 1200 watt. Daarbij kan worden gesteld dat een klopboormachine met een hoger vermogen over het algemeen meer kost. Er zijn al klopboormachines van Powerplus verkrijgbaar voor 20 euro, maar als je opzoek bent naar een accu klopboormachine dan betaal je al snel 150 euro. Deze werkt op een 24 volt Ah Li-Ion accu met een ampère van 1,4 Ah. Ideaal om mee te schroeven, boren en klopboren.

Powerplus boorhamer

Powerplus boorhamerPowerplus levert ook betonboren. Deze betonboren zijn speciaal ontwikkeld om te kunnen boren in harde materialen, zoals beton. Dit is met een klopboormachine niet mogelijk. Het merk Powerplus beidt al betonboren aan voor 35 euro, maar bij de wat duurdere varianten betaal je al snel 170 euro.  Wil je graag een boor- en breekhamer in één? Dan raadt Accuboormachineskopen.nl je de combihamers aan. Deze beschikken over de voordelen van beide machines, maar kosten al snel 100 tot 400 euro.

Powerplus kolomboormachine

Powerplus kolomboormachineEen boormachine die niet direct tot de Powerplus accuboormachines kan worden gerekend is de klopboormachine. Deze boormachines zijn speciaal ontworpen om haakse en perfecte boorgaten te maken. Ook zijn ze stationair en bedoeld voor één vaste werklocatie. De Powerplus kolomboormachines zijn heel betaalbaar. Over het algemeen betaal je zo’n 90 a 150 euro. Ideaal voor het boren van perfecte gaten in hout of metaal.
Bekijk alle Powerplus boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie