Powercraft accuboormachine review

Powercraft beschikt over één van de grootste assortimenten op het gebied van accuboormachines. Bij dit bedrijf zit je dus wel goed als je op zoek bent naar boormachine die op jouw wensen en behoeften aansluit. Immers zoekt niet iedereen hetzelfde type boormachine. Zo zal een fanatieke doe-het-zelver meer behoefte hebben aan een duurder model dat meer klussen aankan in vergelijking met iemand die maar af en toe klust, en daarom eerder geneigd zal zijn om een goedkopere variant aan te schaffen. Wat je ook zoekt, bij Powercraft zul je het altijd vinden.

Vergelijk prijzen voor Power Craft machines
Bekijk in winkel

Powercraft accuboormachine assortiment

De volgende accuboormachines zijn in het assortiment van Powercraft terug te vinden. De variatie zit hem veelal in het vermogen. Hierbij geldt: hoe hoger het vermogen, hoe zwaarder de klus is die deze accuboormachine aankan. Echter houdt dit in dat een boormachine met meer vermogen duurder is. Tegelijkertijd is het wel weer zo dat als je vaak klust, het aanschaffen van een goede en robuuste boormachine een slimme investering is. Bij Powercraft vind je ze allemaal.

Hieronder een overzicht van de accuboormachines van Powercraft:

 • CDM6005 PCD-2400l 24V
 • CDM6006 PCD-2400IN 24V
 • CDM6013 PPD-1800K 18V
 • CDM6017 PCC-1800K 18V
 • CDM6031 PAC-18/4K2 combinatieset
 • CDM6051 PCC-1800K2 18V
 • CDM6055 combiset
 • CDM6058 PDD-1800K2 18V
 • CDM6072 PCC-1440K2 14,4V
 • CDM6085 PCD-2400IK 24V
 • CDM6091 PCC-1440K2 14,4V
 • CDM6117 PDSD 1800 18V
 • CDM6118 PAC-18/4K cadeauset
 • CDM6133 PCC-1440K2 14,4V

Genoeg keuze dus, wanneer je kiest voor een accuboormachine van Powercraft, Of je nu behoefte hebt aan een boormachine die in te zetten is voor simpele klusjes of een boormachine die de zwaarste klus aankan, in het assortiment van Powercraft vind je het allemaal.

Powercraft aanbiedingen

Zoals je misschien wel weet, zijn er online veel webwinkels te vinden die beschikken over een groot assortiment bestaande uit vele soorten accuboormachines van de beste merken. Ook Powercraft zul je terug vinden in het assortiment van verscheidene webshops.

Omdat accuboormachines zulke gewilde gereedschappen zijn, immers is dit één van de gereedschappen die iedereen kan gebruiken, proberen webwinkels elkaar op verschillende manieren af te troeven als het gaat om het lokken van nieuwe klanten. Mooie aanbiedingen op accuboormachines van merken zoals Powercraft zijn hier een goed voorbeeld van. En dat kan jou een hoop geld besparen. Speur dus voordat je een aankoop doet goed het web af, want er is altijd een mooie korting ergens te vinden.

Wat maakt deze accuboormachine zo bijzonder?

Accuboormachines beschikken over vele voordelen, wat ze dan ook een geliefd gereedschap maken onder zowel particulieren als professionals. Ten eerste heb je, dankzij het gebruik van een accu, geen last meer van kabels die te allen tijde aan het stroom verbonden moeten zijn. Niet alleen ben je gelimiteerd qua bewegingsruimte dankzij deze kabel, maar deze kan ook onhandig in de weg zitten. Menig klusser is gestruikeld over zijn eigen kabel. Gelukkig is dat geen probleem meer bij de accuboormachines van Powercraft.

Door het gebruik van een accu kun je de boormachines van Powercraft gebruiken waar je maar wilt. Op elke locatie aan de slag. Door het lichte gewicht van de machines in het assortiment van Powercraft kun je eenvoudig voor langere tijd werken met dit apparaat. Dankzij de compacte vorm kun je zelfs in de moeilijkste hoek aan de slag, en als de klus geklaard is ruim je de boormachine eenvoudig op.

4.9/5 - (24 stemmen)

5 gedachten over “Powercraft accuboormachine review”

Plaats een reactie