Metabo accuboormachine

Metabo accuboormachineEen Metabo accuboormachine heeft een professionele uitstraling en een goed design. Het merk heeft zich in veel markten van elektrisch gereedschap goed bewezen. Zo leveren ze een ruim assortiment. Denk hierbij aan accuboor- en klopboormachines, maar ook een slagschroefmachine. Ook kun je voor betonboren en breken terecht bij Metabo. Verassend is dat ze bij veel van hun accuschroefboormachines een heel accessoire pakket meeleveren in een koffer. Daarmee ben je meteen voorzien van alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Wil je meer weten? Lees dan snel verder, want we behandelen: soorten, prijzen en de bestverkochte accuboren.

Vergelijk de 18 beste Metabo accuboormachines
Meer informatie

Metabo accuboormachine kopen

Een metabo accuboormachine kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Toch moet je het één en ander weten voor je een aankoop doet. Denk bijvoorbeeld aan de aanbiedingen die eens in de zoveel tijd gegeven worden op bepaalde schroefboormachines van Metabo. Ook voorziet Metabo in veel extra accessoires en vaak krijg je een 2e accu meegeleverd. Als we kijken naar prijzen is het al mogelijk om voor 130 euro een accuschroefboormachine te bestellen. Wil je toch een krachtigere boormachine om mee te boren, klopboren, breken en betonboren? Dan betaal je al snel zo’n 400 euro. De 18 volt accuschroefboormachines kosten al snel 500 euro, wat t.o.v. andere merken erg prijzig is. Toch meer weten over de bestverkochte boormachines van Metabo. Bekijk hieronder de top 3.

Soorten metabo accuboormachines

Metabo biedt veel verschillende boormachines aan. Eigenschappen waar je uit kunt kiezen zijn, accessoire koffer, boorgatverlichting, klopfunctie of accuvariant. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het ‘maximaal koppel’. Het maximaal koppel wordt aangegeven met de waarde Nm. Hoe hoger de waarde des te dikkere/langere schroeven de boormachine in hardere materialen kan indraaien. De boormachines die hieronder worden beschreven zijn geschikt voor de werkzaamheden: schroeven, boren en breken. Als het om boren gaat kun je weer onderscheid maken tussen boren in steen of beton. Wil je wat meer weten bekijk het promotiefilmpje van Metabo. Waar aan het eind de kracht van de boormachine wordt getoond.

Bekijk alle Metabo boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Metabo schroefmachine

Metabo schroefmachineEen Metabo schroefmachine is speciaal ontwikkeld om mee te schroeven. Deze schroefmachine is erg compact gemaakt, zodat zelfs het schroeven op moeilijke plaatsen mogelijk is. Een bijkomend nadeel is dat het maximaal koppel laag is. Dat betekent dat de machine niet geschikt is om lange schroeven in hardhout te schroeven. Daarvoor raden wij een zwaardere accuschroefboormachine aan. Bijvoorbeeld een 10,8 volt voor de iets zwaardere werkzaamheden. Wil je echt power? Dan voldoet een 18 volt accuboor aan jou eisen. Over het algemeen heb je al een schroefmachine van Metabo voor 80 euro.

Metabo klopboormachine

Metabo klopboormachineDe Metabo klopboormachines zijn voornamelijk verkrijgbaar in accuvariant met Li-Ion accu’s van 18 of 10,8 volt en 2,0 Ah. Geschikt om te gebruiken voor boren, schroeven en klopboren. De klopboren die worden gevoed met bekabeling hebben een vermogen van 600 a 800 watt. Verassend is wel dat bijna alle klopboormachines van Metabo standaard een accessoire koffer meegeleverd krijgen. De prijzen lopen erg uiteen. Er is al een klopboormachine op netspanning verkrijgbaar vanaf 130 euro. Ben je opzoek naar een 18 volt accuklopboormachine? Hou dan rekening met een bedrag van 300 euro.

Metabo boorhamer

Metabo boorhamerEen Metabo boorhamer is bedoeld om mee te boren in beton. Een variant op de boorhamer is de combihamer die zowel boren als breken kan. Alle Metabo boorhamers zijn ook direct combihamers. Dat wil zeggen dat wanneer je een boorhamer koopt van Metabo je deze ook direct kunt inzetten voor breekwerkzaamheden. De kracht van de machine wordt uitgedrukt in Watt en Joule. Wat staat voor de slagkracht. Metabo levert boorhamers met een slagkracht van 1,8 tot 3,1 Joule. Het vermogen is 800 tot 1010 watt. Wil je een boorhamer kopen? Hou dan rekening met de prijzen die oplopen van 150 tot 400 euro.
Bekijk alle Metabo boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie