Makita accuboormachine

makita-accuboormachineEen Makita accuboormachine behoort tot het professionele gereedschap. Het merk bevindt zich in alle markten en heeft een groot scala aan ontwikkelingen doorgevoerd als het om gereedschap gaat. Ze bieden gereedschap voor de doe-het-zelver als zowel de professional. Het kopen van een Makita accuboor geeft dan ook voldoening voor het leven. Wel kan dit merk worden gerekend tot één van de duurdere merken. Wil je meer weten? Lees dan verder voor aanbiedingen, eigenschappen en soorten Makita boormachines. Direct door naar de verkoop? Dan kan dat via onderstaande button.

Vergelijk de 22 beste Makita accuboormachines
Meer informatie

Makita accuboormachine aanbieding

Het werd al wel  duidelijk dat de accuboormachines van Makita niet heel voordelig zijn. De prijzen kunnen variëren van 70 tot wel 600 euro. Dit heeft voornamelijk te maken met de specifieke functies en de professionele samenstelling. Gelukkig geeft Makita als zowel verschillende webshops interessante kortingen. Makita accuboormachine aanbiedingen kunnen merkbaar zijn door een prijskorting, maar ook het geven van extra accessoires. Welke goed te herkennen zijn aan de tekst ‘gratis accu’. Wil je meer weten over de bestverkochte accuboormachines van Makita? Bekijk dan eens onderstaande top 3.

Makita DDF343SHX3Makita DDF343SHX3

Al vanaf: € 219,-

De Makita DDF343SHX3 wordt geleverd met een extra 14,4 volt 1,3 Ah Li-Ion accu en beschikt over extra accessoires voor boren of schroeven.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 219,00

Makita HP457DWEX9Makita HP457DWEX9

Al vanaf: € 259,-

De Makita HP457DWEX9 heeft een 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu en beschikt over een groot scala aan extra accessoires voor schroeven en boren.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 259,00

Makita DF457DWEMakita DF457DWE

Al vanaf: € 149,99

De Makita DF457DWE wordt geleverd met een 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu en opbergkoffer om handig mee te kunnen boren of schroeven in hardhout.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 149,99

Bekijk alle Makita boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Soorten

Makita staat bekend om hun veelzijdige assortiment. Daarbij kun je denken aan slagschroevendraaiers, accuboormachines, klopboormachines, boorhamers, combihamers en breekhamers. Deze machines zijn inzetbaar voor een heleboel werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het schroeven, boren en breken. Let op! Niet alle soorten Makita accuboormachines zijn inzetbaar voor dezelfde klus. Zeker als het gaat om boren kan het inzetten van het juiste gereedschap essentieel zijn. Neem bijvoorbeeld het boren in hout, metaal, gips, steen, tegels of beton. Hieronder een aantal soorten van Makita en de inzetbaarheid.

Makita accuschroefmachine

Makita schroefmachineDe accuboormachines van Makita zijn een combinatie van een schroef en boorfunctie. Dit zijn dan ook direct de meest bekende accuboormachines. Ook wel bekend onder de naam ‘accuschroefboormachines’. Daarnaast is het ook mogelijk om een compacte Makita schroefmachine te kopen. Deze accuboormachines zijn speciaal ontwikkeld om alleen mee te schroeven. De Makita DF010DSE is hier een goed voorbeeld van. De prijzen van een accuschroefboormachine variëren van 100 tot 400 euro. De schroefmachines zijn al verkrijgbaar voor zo’n 100 euro.

Makita klopboormachine

Makita klopboormachineDe klopboormachine van Makita zijn professioneel uitgevoerd en geschikt om in steen te boren. Dit is mogelijk dankzij het rateleffect wat is ingebouwd. Er zijn ook klopboormachines die zowel kunnen klopboren als normaal boren. Handig wanneer je bijvoorbeeld ook schroeven wilt aandraaien. Makita levert deze klopboormachine met twee handvatten en als het bekende accuboormachinemodel. Ook hier kunnen de prijzen oplopen tot zo’n 400 euro.

Makita boorhamer

Makita boorhamerEen boorhamer is een speciale boormachine die kan worden ingezet als het gaat om beton. Deze machine werkt met een pneumatisch mechanisme. Makita levert zo’n 6 boorhamers die allemaal beschikbaar zijn met twee handvaten. Er zijn Makita boorhamers die geschikt zijn om te boren, klopboren, betonboren en te breken. Dit verschilt per machine en vaak is er een adapterkop nodig vanwege de speciale SDS boren. Makita levert al boorhamers vanaf zo’n 120 euro. De boorhamer die wij aanraden is de Makita HR2230X4. Deze wordt geleverd met opbergkoffer.

Makita combihamer

Makita combihamerOok heeft Makita combihamerboren. Dit zijn boren die de voordelen van de klopboorboormachine, boorhamer en breekhamer hebben. Het is dus mogelijk om te boren, klopboren, breken en betonboren. Bijna alle combihamers van Makita werken op een 18 volt accu (5 Ah) met een kracht van 2 joule. De bijhorende kosten zijn in vergelijking tot andere accuboormachines erg prijzen en kunnen oplopen tot zo’n 550 euro.

Boormachine accessoires Makita

Makita heeft naast zijn uitgebreide boormachine assortiment ook een veelzijdig accessoire assortiment. Zo hebben ze hun accessoires opgedeeld in verschillende categorieën. De categorieën relevant voor een accuboormachine zijn: laadsystemen/ accu’s, boormachine, boorhamer/combihamer/breekhamer en natuurlijk de schroefmachine accessoires. Om even een duidelijk beeld te scheppen heeft Accuboormachineskopen.nl hieronder ze afzonderlijk beschreven. Tip! In veel gevallen levert Makita al een compleet pakket aan. Bijvoorbeeld een opbergkoffer met een groot scala aan hulpmiddelen. Dit zie je bij de Makita BDF343SHX3 weer terug. Zie voor meer informatie het filmpje!

Bekijk Makita boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Accu’s & laadsystemen Makita

Makita accu(oplader)Alle producten van Makita werken op een Li-Ion accu. De accu’s zijn beschikbaar met een voltage van 14,4,18 en 36 volt. Naast het voltage zit er ook een verschil in ampère. Denk hierbij aan 1,5,2,3,4, en 5 Ah. Het bijbehorende gewicht ligt tussen de 0,4 en 1,4 kg. Ook zit er een groot verschil in de prijs. Makita heeft bijvoorbeeld al accu’s van 70 euro, maar de prijs kan ook stijgen naar zo’n 250 euro. Dit is vooral het geval bij de zware boormachines. Neem bijvoorbeeld een combihamer of boorhamer. Al deze accu’s zijn te voeden met 5 verschillende laadsystemen. Met een laadstroom van 2,6 of 9 ampère.

Boormachine accessoires Makita

Makita boormachine accessoiresBij de accessoires voor boormachines moet je denken aan bijvoorbeeld handgrepen. Er worden een grote hoeveelheid handgrepen aangeboden die inzetbaar zijn voor verschillende Makita modellen (bekijk de site voor meer details). Naast de handgrepen heb je ook nog boorkoppen. Deze zijn optioneel te plaatsen op een boormachine om bijvoorbeeld van een SDS boorkop naar een snelspan boorkop te gaan. Boorkopsleutel kwijt? Geen probleem! Deze zijn ook los verkrijgbaar net als de diepteaanslagen. Om haaks te kunnen boren kun je een boorstandaard gebruiken (mits machine eurohals 43 mm heeft).

Schroefmachine accessoires

Makita schroefmachine accessoiresNatuurlijk zijn er ook accessoires voor de schroefmachines van Makita. Neem bijvoorbeeld de bithouders om snel en efficiënt je bitjes te verwisselen. Deze kun je weer opdelen in magnetische, rapid fix en flexibele bithouders. Ook zijn er schroefhulpjes en dopsleutels verkrijgbaar. Ditzelfde geldt voor de boorkoppen en overige accessoires. Om meer te weten te komen over de specifieke details raden wij je aan om eens de website van Makita te bezoeken.

Plaats een reactie