Welke Makita accu klopboormachine kopen?

Wil je een Makita accuboormachine aanschaffen? Als het gaat om accuboormachines is Makita een van de vooraanstaande merken. Met een accuboormachine van dit merk ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit in huis haalt. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden en het hangt er vanaf waar je de accu klopboormachine voor gaat gebruiken. Wanneer je een professional bent of regelmatig een klusje in huis klaart, is het aan te raden om voor de kwaliteit van Makita te gaan. Welke Makita accu klopboormachine kun je aanschaffen? Dat lees je hier.

Vergelijk de 10 beste Makita klopboormachines!
Bekijk in winkel

Wat is een Makita accu klopboormachine?

Een accu klopboormachine lijkt op een gewone accuboormachine, maar met een belangrijk verschil. Met een Makita accu klopboormachine kun je uitstekend door materialen als beton en steen boren. Dit is met een gewone accuboormachine vaak niet het geval. Wanneer je dus een klus in huis hebt waarbij er geboord moet worden in steen of beton, kun je het beste een accu klopboormachine gebruiken. Deze zijn zowel draadloos als met netstroom beschikbaar. Hier vind je de opties voor een klopboormachine met accu.

Makita HP457DWE10

Een van de betere modellen van Makita voor het uitvoeren van de zwaardere klussen is de Makita HP457DWE10. Deze Makita accu klopboormachine van 18 volt is een veelzijdige machine met alles erop en eraan. Zo krijg je 74 accessoires meegeleverd in de vorm van verschillende maten aan hout-, metaal- en steenboren maar ook schroefbits. Zo kun je altijd de juiste bit en boor op de machine bevestigen. Je kunt met deze krachtige accu klopmachine tot 36 millimeter in hout en tot 13 millimeter in steen boren, op twee beschikbare versnellingen. Ook prettig: de Makita HP457DWE10 heeft slechts een gewicht van 1,7 kg.

Makita DHP482ZJ

Iedere handige klusser heeft baat bij de aanschaf van een Makita accu klopboormachine. Een van de betere en betaalbare modellen is de Makita DHP482ZJ. Hiermee kun je schroeven en boren in allerlei materialen. In steen en metaal kan tot 13 millimeter geboord worden en in hout tot 38 millimeter. Verder is deze 18 volt accu klopboormachine geschikt voor intensieve klussen, zoals bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie. Je kunt tijdens het schroeven en boren kiezen uit twee versnellingen. Deze Makita accu klopboormachine is krachtig, betaalbaar en veelzijdig en daardoor een aanwinst voor iedere klusser. Een nadeel is wellicht dat er geen schroefbits bijgeleverd worden.

Makita DHP482RTJ

De Makita DHP482RTJ is een flinke investering, maar daar krijg je dan ook onmiskenbare kwaliteit voor terug. Deze Makita accu klopboormachine wordt ten eerste geleverd met twee accu’s, waardoor je nooit met lege accu hoeft te zitten. Met deze machine kun je grote gaten maken in allerlei materialen, van hout tot beton en staal. Dit maakt de machine niet alleen veelzijdig, maar ook krachtig en nauwkeurig. Verder krijg je er verschillende accessoires bij, zoals een koffer met bits en boren die je dus niet meer apart hoeft aan te schaffen. Met een gewicht van slechts 1,8 kg kun je hem ook langere tijd vasthouden zonder last van je armen te krijgen.

Heb je vragen over de Makita accu klopboormachines? Dan is het verstandig om hieronder een reactie te plaatsen.

4.9/5 - (42 stemmen)

Plaats een reactie