Welke Makita accu boorhamer kopen?

Ga je klussen in huis en heb je een sterke boorhamer nodig om door beton of ander hard materiaal heen te boren? Dan is een Makita accu boorhamer een absolute must om in huis te hebben. Makita is een groot en geliefd merk als het gaat om boormachines en bijbehorende apparaten. Je komt online een groot aanbod van boorhamers van dit merk tegen, maar welke kun je dan het beste kiezen? Hier staan de beste Makita accu boorhamers op een rij, met alle voor- en nadelen. Zo kun je ontdekken welk model het beste bij jou en je klus zal passen.

Vergelijk de 12 beste Makita boorhamers!
Bekijk in winkel

Makita DHR202ZJ

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het uitkiezen van een Makita accu boorhamer is de Makita DHR202ZJ. Deze boorhamer wordt geleverd in een koffer waar je hem na gebruik ook weer in kunt opbergen. Dankzij de rotatiestop kan de Makita DHR202ZJ ook worden gebruikt voor breekwerkzaamheden. Voor boren is dit model ook erg geschikt, maar er zijn krachtigere boorhamers te vinden: de Makita DHR202ZJ heeft een maximale boordiameter van 12 millimeter. Zowel professionals als fanatieke klussers kunnen goed gebruik maken van deze Makita accu boorhamer, die ook betaalbaar is.

Makita DHR242RTJV

De Makita DHR242RTJV werkt op accu en dat betekent dat je niet afhankelijk bent van netstroom. Je kunt waar je wilt aan de slag gaan, wanneer je een volle accu hebt. De grote voordelen van deze Makita accu boorhamer zijn dat de machine ook voor breekwerkzaamheden kan worden gebruikt; dit wordt mogelijk gemaakt door de rotatiestop. Verder is deze machine TNO-gecertificeerd en zeer duurzaam. Voor langere klussen dus erg geschikt. Je krijgt twee accu’s meegeleverd maar verder geen bitjes of boren die je kunt gebruiken. Wel staat dit model bekend om zijn grote kracht.

Makita DHR202RTJ

Een zeer goede optie voor het kiezen van een Makita accu boorhamer is de Makita DHR202RTJ. Dit model werkt op accu die een capaciteit heeft van 5,0 Ah. Dit betekent langer doorwerken op één lading. Een ander voordeel: je krijgt twee accu’s meegeleverd om altijd zeker te zijn van een volle accu. De 18 volt boorhamer is krachtig, maar er zijn krachtigere in het segment. Het voordeel is wel dat de Makita DHR202RTJ geschikt is voor zowel boren als breken, maar met boren heeft deze machine een maximale diameter van 12 millimeter. Met 3,5 kg is deze boorhamer ook wat aan de zwaardere kant.

Makita HR166DZJ

Deze Makita accu boorhamer maakt het boren in beton en andere materialen een stuk eenvoudiger. Zo kun je de Makita HR166DZJ lange tijd achter elkaar gebruiken en hebben zowel de professional als sporadische klusser veel hulp aan deze machine. Het boorbereik in beton is 12 millimeter, maar dit kan ook worden vergroot naar 16 millimeter. Verder weegt deze Makita accu boorhamer slechts 1,8 kg en daardoor erg prettig om langdurig te gebruiken. Ook handig: deze accu boorhamer is aan te sluiten an een stofzuiger, zodat je werkplek netjes blijft. De betaalbaarheid maakt deze 10,8 volt boormachine ook erg aantrekkelijk.

Wil je een Makita accu boorhamer bestellen, maar heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter, wij van Accuboormachineskopen.nl helpen je graag verder.

4.9/5 - (36 stemmen)

Plaats een reactie