Kinzo accuboormachine review

Kinzo accuboormachine kopen?
Logo van het merk Kinzo en de accuboormachines

Wil je een Kinzo accuboormachine kopen? In de Doe-het-zelf zaken kom je steeds vaker nieuwe merken tegen. Het is dan vaak moeilijk om direct in te schatten of het een goede koop zal zijn of niet. Het is vaak een kwestie van gevoel en ook hoe de boormachine eruit ziet. Is het een stevig en sterk apparaat of gaat het om een accuboormachine van een wat mindere kwaliteit?

Veel mensen zullen de Kinzo accuboormachine niet kennen. Het is een merk in opkomst.
De Kinzo accuboormachine is erg scherp geprijsd. De prijs is natuurlijk voor veel mensen een criteria om een aankoop te doen. Het is echter belangrijk om wat verder te kijken dan naar alleen de prijs. Hoe lang gaat hij mee? Wat is de garantie en wat zeggen anderen over de machine? Heeft het merk ook nog andere producten, zodat je bijvoorbeeld de accu’s voor meerdere apparaten kunt gebruiken?

Kinzo accuboormachine kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je een Kinzo accuboormachine kunt aanschaffen. Het gaat onder andere om Kijkshop, Conrad en Bol.com. Vaak zijn er ook acties bij grote ketens. Door hun aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding is het een zeer interessant product voor een grote doelgroep.

Natuurlijk zijn er op het internet ook verschillende internetwinkels en webshops welke de Kinzo producten in hun assortiment hebben opgenomen. De duurzaamheid, de prijs en de kwaliteit maakt het een zeer aantrekkelijk product voor voornamelijk de hobby klusser. De professionele vakman kan echter ook uitstekend uit de voeten met de Kinzo accuboormachine.

Wat weten we over het merk Kinzo?

Kinzo is een bedrijf welke al meer dan 35 jaar bestaat. Het is een bedrijf welke elektronische gereedschappen maakt. Ze werken internationaal en kunnen hierdoor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Het is een betrouwbaar merk met goede producten. Ze testen iedere Kinzo accuboormachine en al hun andere producten uitvoerig. Ook let men op veiligheid, ergonomie en ook op de duurzaamheid. Al hun apparaten worden gecontroleerd op basis van de hoogste internationale standaarden. KEMA en TUV zijn twee gerenommeerde instituten welke hun hierbij helpen om ze te testen.

Kwaliteit Kinzo boormachine

Alle Kinzo boormachines worden uitvoerig getest en worden met een plan gemaakt. Wanneer we naar de prijs kijken dan zou je verwachten, dat het om een merk gaat welke niet lang mee gaat. Hier kunnen we een zekere waarheid uit halen. De Kinzo boormachines zijn gemaakt voor de hobby klusser. Iemand die een paar keer per jaar een boormachine of schroefmachine nodig heeft en hiervoor geen vermogen kwijt wil zijn.
De hobby klusser zal zeer gelukkig worden met zijn aankoop van de Kinzo accuboormachine of een van de andere producten van Kinzo. De professionele vakman kun je echter ook aantreffen met de Kinzo boormachines. Het zijn solide producten welke een goede levensduur hebben. Het kan hier gaan om een timmerman, metselaar, elektricien of bijvoorbeeld een klusjesman.

Welke andere producten heeft Kinzo?

Naast de Kinzo accuboormachine zijn er nog een aantal andere producten welke je van dit merk kunt verkrijgen. Het gaat onder andere om:

• Accuboormachine
• Boormachine
• Boorhamer
• Accuboormachine 18v
• Accu schroef boormachine
• Accu schroef boormachine 18v
• Schroefmachine

Ze hebben nog meer elektronisch gereedschap. Denk hierbij aan:

• Vlakschuurmachines
• Decoupeerzaag
• Haakse slijper

Daarnaast hebben ze ook nog handgereedschap en tuingereedschap. Het gaat dus om een zeer divers aanbod van gereedschap.

 

3 gedachten over “Kinzo accuboormachine review”

 1. Zelf heb ik een ser van 4 Kinzo-machine’s waar ik tevreden over ben, alleen mijn schroefboor-oplader (14.4) is kapot en ik heb nog niets gevonden om aan te schrijven voor herstel of vervanging van dit onderdeel. Is er ook een Kinzo-winkel?

  Beantwoorden
 2. Ben op zoek naar een reserve
  accu . Wordt in de website niet over gesproken .
  Vraag : zijn die leverbaar
  wat is dan de prijs
  Op de doos staat de accu aangeduid met : 1100mah Ni-Cd :
  Het typenummer van de boormachine :
  cordless drill 72180

  Beantwoorden

Plaats een reactie