Hitachi accuboormachine

Hitachi accuboormachine Een Hitachi accuboormachine is van hoge kwaliteit. Het merk heeft zich op dit vlak goed weten te onderscheiden van andere boormachine merken. De boormachines zijn snel te herkennen dankzij de velgroene uitstraling. Wat opvalt is dat het assortiment van Hitachi ten opzichte van merken, zoals Bosch of Makita een stuk kleiner is. Toch voorziet Hitachi in elke behoefte en hebben ze: klopboor-, schroef- en accuboormachines. Wil je meer weten over het merk Hitachi en wat zij jou te bieden hebben? Lees dan verder, want niet alleen vertellen we wat over de top 3 bestverkochte, maar ook leer je meer over de soorten en de kracht van Hitachi.

Vergelijk de 6 beste Hitachi accuboormachines
Meer informatie

Hitachi accuboormachine kopen

Het wordt al snel duidelijk dat je een Hitachi accuboormachine niet kunt indelen in de voordelige prijsklassen. Merken zoals: Ferm, Powerplus en Black & Decker leveren al snel een stuk voordeligere boormachines. Toch zegt deze hoge prijs wel iets over de kwaliteit. De boormachines van Hitachi worden in grote getallen verkocht en zijn bij menig klusser op de werkvloer te vinden. De prijzen die je mag verwachten bij je aankoop kunnen verschillen van zo’n 80 tot 450 euro. Dat klinkt nogal prijzig vind je niet? In onderstaande top 3 zie je de drie bestverkochte accuboormachines van Hitachi.  Het wordt al snel duidelijk dat er een grote vraag is naar deze boormachines.

Soorten hitachi accuboormachines

Het assortiment dat wordt aangeboden van Hitachi is bij de meeste webshops niet denderend groot. Dat neemt niet weg dat Hitachi geen variatie levert in de soorten boormachines. Ze leveren boormachines waarmee je kunt schroeven en boren. Ook kun je bij Hitachi terecht voor boormachines die geschikt zijn voor boren, klopboren, breken en betonboren. Daarnaast voorziet Hitachi ook in extra meegeleverde accessoires. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Hitachi DS14DSFL waarbij ook een UB18DAL lamp wordt meegeleverd. Meer weten over dit combipakket? Bekijk het filmpje voor meer informatie. Verder vertelt Accuboormachineskopen.nl welke soorten er zijn en waar je ze het beste voor kunt inzetten.

Bekijk alle Hitachi boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Hitachi schroefmachine

Hitachi schroefmachineHitachi heeft een beperkt schroefmachine assortiment in vergelijking tot het merk Bosch. Eén schroefmachine die Hitachi wel levert is de Hitachi DB3DL2. Deze schroefmachine is speciaal ontwikkeld om alleen mee te schroeven. Dat maakt de machine compact en flexibel. Ideaal om in kleine en moeilijke ruimtes het toch mogelijk te maken om schroeven aan te draaien. Ook is het mogelijk om kleine boorwerkzaamheden te doen. Verder is deze machine prijziger dan een Bosch schroefmachine, maar voordeliger dan een Makita variant. Daarnaast wordt de voeding geleverd door 2x 1,5 Ah Li-ion accu’s. Opbergen van de schroefmachine gaat snel dankzij de meegeleverde kunststof koffer.

Hitachi klopboormachine

Hitachi klopboormachineHet klopboren assortiment van Hitachi is beperkt. Er worden zo’n drietal bekende Hitachi klopboormachines geleverd bij webshops, zoals Coolblue. Over het algemeen heb je al een klopboor vanaf 80 euro. Wil je toch een wat krachtigere boormachine van 790 watt? Dan moet je rekening houden met een prijs van ongeveer 150 euro. Alle klopboren worden geleverd met twee handvaten voor meer grip. Ook beschikken ze over een meetstok en de mogelijkheid voor het aan of uitzetten van de klopfunctie. Let op! Deze machines worden niet geleverd in accuvariant, zoals bij de Black en Decker accuboormachines wel het geval is.

Hitachi boorhamer

Hitachi boorhamerTwee boorhamers die Hitachi levert zijn de Hitachi DH24PG(LA) en DH24PH(LA). Daarnaast beschikt Hitachi ook nog over twee combihamers. Een combihamer heeft de mogelijkheid om te boren, betonboren en te breken. Dat houdt in dat ze ook geschikt zijn als boorhamer. Het vermogen ligt tussen de 700 en 1000 watt. Als we kijken naar de prijs dan loopt deze ook snel op. In het voordeligste geval heb je al een boorhamer voor 140 euro. Wil je er één met meerdere gecombineerde functies? Houd dan rekening met een bedrag van 450 euro.

Bekijk alle Hitachi boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie