Hilti accuboormachine review

Hilti accuboormachine reviewHilti is niet een van de meest bekende merken in ons land. Dit bedrijf heeft echter een geschiedenis. Het is een bedrijf welke de Hilti accuboormachine, Hilti boormachine, boorhamer en ook de klopboormachines plus Hilti schroefmachine op de Nederlandse markt brengt. Dit merk is in 120 landen actief en er werken meer dan 23.000 werknemers. Waardoor het bedrijf indirect meewerkt aan de grotere en ook kleine bouwprojecten over de hele wereld.

Naast boormachines maken ze nog veel meer machines, software en bieden ze zelfs de mogelijkheid om samen te werken met hun engineers. Zo ontstaan er op maat oplossingen en de meest fascinerende producten en diensten. Hilti is veel meer dan slechts een fabrikant van accuboormachines.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Geschiedenis van Hilti accuboormachine

Het bedrijf is in 1941 opgericht in Liechtenstein. Het bedrijf heeft sindsdien hoogtepunten en dieptepunten gekend. De dieptepunten waren voor economische crisissen over de hele wereld. Ze hebben namelijk sinds hun oprichting fabrieken en verkooppunten over de hele wereld geopend. Het hoofdkantoor is echter nog steeds in Liechtenstein gevestigd. Een plek welke ze trouw blijven, aangezien ze hier in 2016 een groot terrein hebben aangekocht.

Hilti boor vinden

Daarnaast is het ook mogelijk om Hilti accuboormachine te kopen op verschillende plekken in ons land. Er zijn in ons land momenteel een achttal Hilti stores. Hier kun je naar binnen lopen en alle verschillende Hilti boormachines bewonderen. Ook kun je de andere producten van hun bekijken. Helaas is het niet mogelijk om concurrerende producten te zien. Wel krijg je een optimaal advies over de producten van Hilti.

Online is het ook mogelijk om de Hilti accuboormachine aan te schaffen. De boormachine wordt dan bij je thuis gebracht. Wel zo gemakkelijk! Wanneer je geen behoefte hebt aan een persoonlijk advies, zoals in een winkel.

Duur of goedkoop?

Het mooie van dit merk is het ruime aanbod van boormachines welke ze hebben. Wanneer je in hun webshop de verschillende Hilti accuboormachines bekijkt zie je al snel een tiental boormachines naar voren komen. Daardoor is het mogelijk om in een brede prijsklasse voor de juiste boormachine te kiezen. Het is geen budget accuboormachine, maar een boormachine welke in de top 10 thuishoort en hier ook naar geprijsd is.

Het is belangrijk om naar de levensduur te kijken van een boormachine. Een goedkope boormachine welke na een paar keer gebruiken niet meer werkt is natuurlijk zonde.

Top of flop?

Het is duidelijk een boormachine waar je lang en goed van kunt genieten. Dit zijn dan ook boormachines welke voor de professional gemaakt zijn en waar je dus als hobbyklusser lang en goed gebruik van kunt maken. Het is een accuboormachine waar je onder normale omstandigheden een leven lang gebruik van kunt maken. Hierdoor is het een zeer interessante aankoop. Het toestel is niet te vergelijken met de koopjes welke je soms op het internet ziet of in de doe-het-zelf zaken. De kwaliteit hiermee is niet te vergelijken.

Hilti boormachine kopen?

Wil je een Hilti accuboormachine aanschaffen of een van hun andere tools? Dan kun je dit op het internet doen. Je kunt op het internet snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. De Hilti accuboormachines worden dan bij je thuisgebracht. Daardoor is het ideaal om hier gebruik van te maken.

Het is ook mogelijk om een Hilti boormachine bij een van de Hilti speciaalzaken aan te schaffen. Het is mogelijk om zo een persoonlijk advies te krijgen. Je kunt dan samen met de adviseur het vermogen, de accucapaciteit en ook de accessoires bepalen voor jouw klussen. Je weet zo zeker, dat je de juiste accuboormachine van Hilti zult aanschaffen.

Natuurlijk krijg je ook volop service en een goede garantie bij de aankoop van jouw Hilti accuschroefboormachine. Hierdoor weet je zeker, dat je vele jaren onbezorgd kunt gaan klussen in en om je woning.

Wil je een Hilti accuboormachine kopen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, door hieronder een reactie te plaatsen. Ervaringen met dit merk zijn ook meer dan welkom.

5/5 - (78 stemmen)

3 gedachten over “Hilti accuboormachine review”

  1. Wees u er wel van bewust voor u een Hilti machine koopt dat dit merk alles dicht heeft getimmerd wat betreft eigen bescherming. U kunt machines alleen bij Hilti laten repareren en dan alleen als de machine geregistreerd staat bij Hilti. Anders willen ze het niet eens doen. Onderdelen zijn ook niet te verkrijgen, dus zelf repareren zit er ook niet in.

    Beantwoorden

Plaats een reactie