Goedkope accuboormachine top 5

Ben je op zoek naar een goede hulp voor klussen in en rondom het huis? Met een goedkope accuboormachine heb je een schroevendraaier en een boormachine in één. Daarnaast is dit apparaat zeer geschikt om door diverse materialen heen te boren, zoals hout en metaal. Dit kan zowel kleine als grotere klussen in huis een stuk makkelijker maken. Hoe zorg je ervoor dat je een goedkope accuboormachine vindt, maar toch van uitstekende kwaliteit? Een gemiddelde boormachine op accu kost toch al snel tussen de €200 en €600. Er zijn gelukkig ook goedkope accuboormachines te vinden. Hier vind je een top 5.

Bekijk goedkope boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

1. Black & Decker BDCDC18-QW

Black & Decker is een uitstekend merk als het gaat om accuboormachines. Met deze goedkope accuboormachine kun je tot 22 millimeter in hout boren, en tot 10 millimeter in metaal en an aluminium. Het voordeel van dit apparaat ten opzichte van de anderen is dat deze machine ook in zacht metselwerk kan boren. Daar zijn veel goedkopere apparaten niet voor gemaakt. De Black & Decker BDCDC18-QW is geschikt voor allerlei klussen. De hele dag door, want in de avond maak je handig gebruik van de ingebouwde LED verlichting. Al verkrijgbaar voor 85 euro.

2. Powerplus POWX0042LI

Af en toe een klusje in huis? Dan is de Powerplus POWX0042LI een goede optie. Bij deze machine krijg je standaard twee accu’s meegeleverd, een groot voordeel. Verder ligt deze goedkope accuboormachine lekker in de hand en is hij lekker licht. Net als de andere modellen is ook de Powerplus POWX0042LI voorzien van LED verlichting en twee mechanische versnellingen. Wanneer je niet te veel geld uit wilt geven maar een goede machine wilt is dit een uitstekende keuze. Al verkrijgbaar voor een bedrag rond de 70 euro.

3. Bosch EasyDrill 1200

Deze zeer lichte en goedkope accuboormachine van Bosch kun je altijd gebruiken en bij allerlei soorten klussen. In hout boor je tot maximaal 20 millimeter en in metaal tot 6 millimeter. Verder kun je ook in gips en zacht metselwerk boren. Schroeven op de juiste snelheid is geen enkel probleem dankzij de twee mechanische versnellingen die op dit apparaat zitten. Al verkrijgbaar voor ongeveer 90 euro.

4. Ferm CDM1120

Voor een bedrag van €69,99 haal je met de Ferm CDM1120 een zeer degelijke en goedkope accuboormachine in huis. Het grote voordeel van deze machine is dat je er standaard twee accu’s bij krijgt die je dus achter elkaar kunt verwisselen. Je hoeft dus nooit met een lege accu te staan. Ook krijg je er een handige koffer bij. Boren in hout, kunststof of aluminium zijn geen enkel probleem voor de Ferm CDM1120. Daarnaast kun je uit twee snelheden kiezen, zodat zowel boren als schroeven op de juiste wijze kunnen worden uitgevoerd. Verkrijgbaar voor een bedrag van rond de 70 euro.

5. Powerplus POWC1071

Wanneer je zo af en toe een accuboormachine nodig hebt voor een klusje kun je de Powerplus POWC1071 goed gebruiken. Deze krachtige machine boort en schroeft door materialen als kunststof, metaal en hout. Een groot voordeel van deze goedkope accuboormachine is dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen twee standen, afhankelijk van de klus. In hout kan deze accuboormachine tot 22 millimeter boren en in metaal tot 10 millimeter. Verder heeft deze machine een ingebouwde LED verlichting. Al verkrijgbaar voor ongeveer 40 euro.

Bekijk goedkope boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Heb je vragen of op- en aanmerkingen op deze top 5 goedkope accuboormachines? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.