Gamma accuboormachine review

Een Gamma accuboormachine kopen? We komen al jaar en dag bij Gamma voor de aanschaf van allerlei producten die we nodig hebben voor klussen in en rondom het huis. Je kunt er terecht voor accuboormachines van allerlei grote merken, zoals Makita of Metabo, maar ook gewoon voor het eigen merk Gamma. Gamma is een grote speler als het gaat om bouwmarkten in Nederland. Wat kun je met een Gamma accuboormachine en wat zijn de voor- en nadelen van dit product? Dat lees je hier!

Vergelijk beste accuboormachines bij Gamma!
Naar Gamma »

Over de Gamma accuboormachine


Veel mensen verkiezen de Gamma accuboormachine boven de modellen van een ander merk, maar hoe komt dat? Deze accuboormachine van het eigen merk komt in twee uitvoeringen: de ABM18 en de ABM12. Het verschil in deze twee modellen zit hem in de capaciteit van de batterij. De ABM18 heeft een 18 volt accu en de ABM12 heeft dus een 12 volt accu. Deze accuboormachines zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van de kleine klus in huis. Wanneer je geen echte doe-het-zelver bent maar toch wat dingen zelf wilt doen, is de Gamma accuboormachine de beste keus. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor Gamma kiezen.

Werking en functies

Beide modellen van het Gamma eigen merk werken hetzelfde. De accuboormachine van Gamma is vooral zeer geschikt voor allerlei kleine en regelmatige klussen in huis. Met deze accuboormachine kun je gaten in hout maken tot 24 millimeter doorsnee. Ook kun je met dit apparaat door metaal en staal boren: dan kun je tot 10 millimeter doorsnee boren. De accu van 12 en 18 volt zorgt ervoor dat je deze accuboormachine langere tijd kunt gebruiken, maar je kunt ze ook eenvoudig weer opladen. Binnen één uur is de batterij weer opgeladen en kun je er weer volop gebruik van maken. Je hoeft dus nooit met een lege accuboormachine te staan.

Voordelen

De accuboormachine van Gamma heeft een aantal belangrijke voordelen, die er mede voor zorgen dat dit apparaat zo populair is onder gebruikers.

  • Makkelijk in gebruik – zelfs als je nooit klust in huis heb je het boren met deze machine zo onder de knie.
  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding – je betaalt een eerlijke prijs voor een degelijke accuboormachine voor de snelle klus.
  • Zichtbaar batterijverbruik – aan de achterzijde van de machine kun je zien hoe ver de batterij is; zo weet je precies wanneer je hem ongeveer moet gaan opladen.
  • 2 accu’s – de boormachine is ook verkrijgbaar met een extra accu erbij.

Nadelen

De Gamma accuboormachine is dus betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en heeft een aantal handige functies. Toch is deze boormachine niet voor iedereen aan te bevelen en zijn er ook een aantal nadelen.

  • Niet voor grote klussen – wanneer je een doorgewinterde klusser bent heb je waarschijnlijk meer aan een wat krachtigere accuboormachine.
  • Geen vakjes in de koffer – je krijgt de machine geleverd in een opbergkoffer, maar voor losse bitjes en schroefjes zijn geen speciale vakjes gemaakt.

Eindoordeel review

Al met al is de Gamma accuboormachine een ideale koop wanneer je op zoek bent naar een goede hulp voor de kleine klus in huis. Ook als je regelmatig klusjes doet is deze machine een goede keus. Ga je wat zwaardere klussen doen, dan is het aan te raden om een nog krachtigere machine aan te schaffen.

5/5 - (28 stemmen)

Plaats een reactie