Ferm accuboormachine

Ferm accuboormachineEen Ferm accuboormachine is geschikt voor elke beginnende klusser. Deze accuboormachines zijn voordelig en voorzien je van de benodigde kwaliteit voor de simpele huis- en tuinklussen. De accuboren van Ferm zijn goed te herkennen aan hun donkerblauwe met zwarte kleuren. Mocht je opzoek zijn naar hoogstaande kwaliteit waarmee veel power is te behalen? Dan raadt Accuboormachineskopen.nl je de Ferm accuboormachines af. Helaas zijn deze boormachines niet geschikt voor de zwaardere en langdurige klussen. Andere merken die een beetje rond deze prijsklasse liggen zijn een Black & Decker of Powerplus accuboormachine. Meer weten over de accuschroefboormachines van Ferm? Klik dan op onderstaande button of lees eens deze pagina door.

Vergelijk de 3 beste Ferm accuboormachines
Meer informatie

Ferm accuboormachine kopen

Wil je accuboormachines kopen van het merk Ferm? Dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Deze boormachines zijn allereerst erg voordelig. Neem bijvoorbeeld de accuboormachines die al voor 60 a 100 euro verkrijgbaar zijn. Zelfs de boorhamer oftewel betonboor kost nog geeneens 100 euro. Let op! Goedkoop lijkt mooi, maar kan op de lange termijn duurkoop zijn. Heb je eens in de zoveel weken korte werkzaamheden? Dan kan een Ferm boorhamer prima volstaan, maar voor de langdurige en professionele werkzaamheden gaat dit niet werken. In onderstaande top 3 zie je de bestverkochte boormachines van Ferm.

Soorten Ferm accuboormachines

Het werd al duidelijk dat het assortiment van Ferm beperkt is als het gaat over accuboren. Toch betekent dit niet direct dat er hellemaal geen assortiment is. Het is nog steeds mogelijk om werkzaamheden uit te voeren, zoals boren, breken en schroeven. Daarnaast kun je bij boren kiezen uit boren in steen of in beton. Voor de ene heb je een klopboormachine nodig en de andere een boorhamer. Mocht je alleen willen schroeven? Dan kan een schroefmachine prima volstaan. Meer informatie over iedere boormachine vind je hieronder. Ook kun je even het filmpje kijken om meer te leren over de 18V Ferm CDM1114S accuboormachine.

Bekijk alle Ferm boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Ferm schroefmachine

Ferm schroefmachineEen gaaf hebbedingetje is de Ferm CDM1124. Deze kleine maar toch effectieve schroefmachine is speciaal ontworpen om mee te schroeven. Dankzij de lichte materialen en compactheid kun je langdurige werkzaamheden verrichten in een lastige werkomgeving. Deze kleine schroefmachine beschikt over een 3,6 volt Li-Ion accu die wordt gevoed met een kabeladapter. Voor de prijs moet je het niet laten, want je kunt hem al kopen voor minder dan 30 euro. Bij andere merken betaal je al snel 100 euro, maar daar is de kwaliteit dan ook een stuk hoger.

Ferm beton- of steenboormachine

Ferm betonboorFerm beschikt over een beton- en steenboormachine. Deze machine is speciaal ontworpen om te kunnen boren, klopboren, breken en betonboren. Wat betekent dat zowel de functies van een klopboor als boorhamer zijn verwerkt in deze machine. Vaak wordt een machine die deze combinatie aan functies heeft ook wel een combihamer genoemd. Twee bekende combihamers die die Ferm levert zijn de HDM1028 en HDM1037. De eerste heeft een vermogen van 850 watt en de andere beschikt zelfs over een vermogen van 1500 watt. De prijzen lopen op tot zo’n 120 euro.

Ferm Kolomboormachine

Ferm kolomboormachineSommige werkzaamheden moeten net wat preciezer worden uitgevoerd. Een kolomboormachine kan dan volstaan. De machine is speciaal ontworpen om deze op één vaste locatie te monteren. De kolomboormachine die Ferm levert heeft de naam TDM1025. Deze stationaire boormachine beschikt over een 350 watt motor en kan worden gebruikt om te boren in hout of metaal. Wil je deze kolomboor kopen? Hou dan rekening met een prijs van 100 euro. Ook hier geldt weer dat voor deze prijs de kwaliteit niet hoogstaand is.
Bekijk alle Ferm boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie