Einhell accuboormachine

Einhell accuboormachineAls je een Einhell accuboormachine wilt kopen dan is de keuze beperkt. Einhell heeft zoals bij andere accuboormachine merken een ruime keuze. Dat betekent niet direct dat er geen keuze is. Integendeel! Voor alle werkzaamheden hebben ze een speciale boormachine. Bijvoorbeeld als je wil schroeven kun je gaan voor een Einhell schroefmachine. Heb je toch meer power nodig? Koop dan een klopboormachine of boorhamer. Verder zijn de Einhell boormachines goed te herkennen aan de vel rode met zwart gecombineerde kleuren. Meer willen weten over de prijzen, soorten en natuurlijk de bestverkochte Einhell boormachines? Lees dan snel verder!

Vergelijk de 5 beste Einhell accuboormachines
Meer informatie

Einhell accuboormachine kopen

Een Einhell accuboormachine kopen kan snel en simpel bij veel verschillende webshops of winkels. Belangrijk om te weten is dat Einhell accuboormachines niet van een super hoge kwaliteit zijn. Je kunt ze daarom niet vergelijken met een Bosch, Festool of Makita. Toch is Einhell de perfecte oplossing voor de huis- en tuinklussers! Zeker als je verlegen zit om budget, want de boormachines van Einhell zijn al verkrijgbaar voor 45 euro. Zelfs de combihamers kun je al kopen voor een bedrag van 200 euro. Benieuwd naar de bestverkochte Einhell accuschroefboormachines? Zie hieronder een overzichtelijke samengestelde top 3.

Soorten Einhell accuboormachines

Met het merk Einhell vindt je boormachines waarmee je kunt: schroeven, boren en breken. Als het om boren gaat kun je een extra onderverdeling maken. Neem bijvoorbeeld boren in hout, metaal, steen, gips of beton. Om te boren in steen heb je een klopboormachine nodig en voor beton is dit een boorhamer. Wil je alleen schroeven aandraaien? Dan kan een schroefmachine al volstaan. Kortom elke boormachine heeft zijn eigen kwaliteiten, maar ook zijn eigen prijskaartje. Maak dus een voordelige en bewuste keuze. Meer weten over het accusysteem van Einhell en hoe je deze kunt combineren met het gehele einhell assortiment? Bekijk dan eens het filmpje of lees hieronder meer over de soorten Einhell boormachines.
Bekijk alle Einhell boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Einhell schroefmachine

Einhell schroefmachineDe Einhell schroefmachine is bekend onder de naam Einhell RT-SD en heeft een 3,6 volt accu. De accu is ingebouwd en wordt opgeladen met een kabeladapter. Verder is deze schroefmachine erg comapact en ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Mocht de pistoolvorm onhandig zijn dan kan de onderkant worden gedraaid zodat hij de vorm van een schroevendraaier krijgt. Let op! Deze machine is voornamelijk gemaakt voor het lichte schroefwerk. Wil je toch langere schroeven in materialen zoals eiken schroeven? Dan raden wij een zwaardere accuschroefboormachine aan.

Einhell klopboormachine

Einhell klopboormachineHeb je een boormachine nodig om in steen te kunnen boren? Dan kan de klopboormachine van Einhell uitkomst bieden. EInhell levert zowel klopboormachines die werken op netstroom als op accu. Als je een voordelige klopboormachien wilt dan raden wij de netstroom klopboormachines aan. Deze zijn al verkrijgbaar voor 50 euro en hebben een vermogen van 500 tot soms wel 1000 watt. Ga je toch liever voor de accuklopboormachine? Hou er dan rekening mee dat de accu niet altijd is meegeleverd en als het gaat om de prijs ben je al snel 100 euro kwijt. Iets waar veel klussers bij de aankoop de mist mee in gaan!

Einhell boorhamer

Einhell boorhamerSoms is een klopbooormachine niet genoeg. Dit is vooral het geval wanneer je in beton wilt boren. Je kunt dan kiezen voor een boorhamer, maar een combihamer volstaat ook. Een Einhell combihamer is speciaal ontwikkeld om niet alleen te boren in steen of beton, maar ook om breekwerkzaamheden te verrichten. Je kunt al een boorhamer kopen voor 80 euro. Wil je toch de wat duurdere klopboormachines of boorhamers? Dan ben je 200 euro kwijt wat voor een combihamer niet duur is!

Einhell kolomboormachine

Einhell kolomboormachineVerassend is dat Einhell ook kolomboormachines levert. Deze zijn dan wel niet een accuboormachine, maar kunnen toch een belangrijk hulpmiddel in de werkplaats zijn. Zeker wanneer je bijvoorbeeld haakse en precieze gaten moeten boeren. De prijzen zijn laag en totaal niet schokkend, want voor 100 euro heb je al een Einhell kolomboormachine. Het bijbehorende vermogen is 300 tot 500 watt. Wat meer dan voldoende is om in metaal of hout te boren.
Bekijk alle Einhell boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie