Dewalt accuboormachine

DeWalt accuboormachineDe DeWalt accuboormachine is erg populair onder een groot aantal klussers. Het gereedschap van DeWalt is een groot fenomeen op de Amerikaanse markt. Vaak zie je deze boormachines dan ook terugkomen op Amerikaanse zenders. Neem bijvoorbeeld Discovery of National Geographic. Je herkent ze dan ook meteen door hun geel met zwarte kleuren. Een bijkomend nadeel is wel dat het aanbod van accuboormachines op de Nederlandse markt niet super groot is. Daarbij komt kijken dat DeWalt niet is te vergelijken met laag budget gereedschap. Integendeel! DeWalt is prijzig, maar beschikt over een hoge kwaliteit. Meer willen weten over de soorten, bestverkocht en andere informatie? Lees dan snel verder of ga rechtstreeks naar het aanbod via onderstaande button.

Vergelijk de 4 beste DeWalt accuboormachines
Meer informatie

DeWalt accuboormachine kopen

Een DeWalt accuboormachine kopen kan bij zowel bouwmarkten als winkels. Over het algemeen is een online aankoop voordeliger, maar dit is natuurlijk afhankelijk van aanbiedingen en kortingen. Als je gaat voor de accuboormachines van DeWalt dan heb je geluk, want er zijn een drietal populaire accuboren. Deze worden geleverd met een 14,4 of 18 volt accu en een ampère van 1,3 of 2 Ah. Ook verkrijgbaar met de functies schroeven, boren en klopboren. De prijzen beginnen bij zo’n 150 euro en lopen op tot 300 euro, maar dan heb je wel een accuboormachine met een groot aantal functies. Wil je de drie bestverkochte boormachines eens rustig bekijken? Vergelijk dan eens onderstaande top 3.

Soorten DeWalt accuboormachines

Het assortiment van DeWalt is klein daar valt niet over te discussiëren. Toch doet dit geen afbreuk op hetgeen wat ze te bieden hebben. Over het algemeen leveren ze een boormachine voor elke werksituatie. Denk aan: schroefmachines, accuschroefboormachines, klopboormachine, combimachines en natuurlijk de boorhamer. Wat de mogelijkheden geeft om te schroeven, boren en te breken. Als het om boren gaat kun je kiezen uit boren in steen (klopboormachine) en voor boren in beton gebruik je een boorhamer. Om je wat meer een visueel beeld te geven wordt er in het filmpje wat meer verteld over de DeWalt DCD732D2 boormachine.

Bekijk alle Dewalt boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

DeWalt schroefmachine

DeWalt schroefmachineEen leuk hebbedingetje is de DeWalt DCF6802 met 2e accu. Deze kleine schroefmachine is het perfecte hulpmiddel als je op moeilijk bereikbare plekken schroeven moet aandraaien. Ook weegt de machine 0,5 kg wat langdurige werkzaamheden mogelijk maakt. Wil je toch lange schroeven in hardhout aandraaien? Dan raden wij een wat krachtigere accuschroefboormachine aan. Deze worden geleverd met opbergkoffer en zijn vaak ook voorzien van handige boorfuncties. Verkrijgbaar met een 14,4 of 18 volt accu om een hoog maximaal koppel te creëren.

DeWalt klopboormachine

DeWalt klopboormachineDeWalt heeft twee wat bekendere klopboormachines. Dit is DeWalt DCD796D2 wat een accuboormachine is. De andere daarentegen werkt op netstroom en heeft de naam DWD522KS. Als je een accuklopboormachine wil kopen dan ben je al snel 250 euro kwijt. Voor de kabelvariant met een vermogen van 950 watt geldt een bedrag van ongeveer 200 euro. Let op! De accuvariant wordt geleverd met extra accu en de accu’s werken op 18 volt met 2 Ah. Ideaal om te schroeven, boren en te klopboren zonder last te hebben van een tekort aan snoerlengte.

DeWalt boorhamer

DeWalt boorhamerDe boorhamer van DeWalt heeft een 800 watt motor en een slagkracht van 2,6 joule. Met 2 joule is het mogelijk om gaten te boren in beton van 22 tot 33 mm. Om gaten te boren van 30 mm of hoger heb je 3 joule  nodig. De DeWalt D25133K-QS zit er dan mooi tussenin en is geschikt om te breken, betonboren, klopboren en boren in metaal of hout. Wil je deze boormachine op netstroom kopen? Dan moet je rekening houden met een bedrag van ongeveer 200 euro.
Bekijk alle Dewalt boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie