Bosch accuboormachine

bosch accuboormachineEen Bosch accuboormachine kopen brengt vele voordelen met zich mee. Waarom wij Bosch als belangrijkste merk aanschouwen binnen de boormachine markt is vanwege zijn grote scala aan boormachines. Zo richt Bosch zich niet alleen op de extreem zware en professionele markt, zoals de Bosch blauw boormachines, maar ook op de consumenten markt. Dit zijn de groene accuboren zoals wij deze kennen. Dat brengt ons er tot dat er genoeg elektrisch gereedschap wordt aangeboden voor jou, maar wat is dan een slimme keuze? Op deze pagina vertellen wij je alles over de accuboormachines van Bosch. Van kopen, soorten, accessoires tot indrukwekkende eigenschappen. Wil je direct het voordeligste accuboren assortiment vergelijken? Dan kan dit via onderstaande button.

Vergelijk de 31 beste Bosch accuboormachines
Meer informatie

Bosch accuboormachine kopen

Een Bosch accuboormachine kopen kan snel en simpel online. Toch brengt een online aankoop weer wat vragen met zich mee, want is de boormachine wel de gene die ik echt nodig heb? Gelukkig heeft Bosch een breed assortiment. De prijzen van een boormachine zijn wel iets hoger dan een gem. ander merk, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Je betaald voor een Bosch accuboormachine zo’n 40 euro in het voordeligste geval. Wil je een wat professionelere en krachtigere machine? Dan ben je al snel zo’n 200 euro kwijt. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder een opsomming gemaakt van de 3 interessantste Bosch accuboormachines. De PSB 18 LI-2, PSB 18 LI-2 Ergonomic en PSR 18 LI-2 Ergonomic.

Bosch PSR 1810 Li-2Bosch PSR 1810 Li-2

Al vanaf: € 149,00

De Bosch PSR 1810 Li-2 is een handige accuboormachine met accessoire koffer die beschikt over een 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 149,00
Bol.com € 149,00

Bosch PSB 18 LI-2Bosch PSB 18 LI-2

Al vanaf: € 209,00

Een krachtige accuschroefboormachine met een 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu die ook geschikt is om mee te klopboren.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 209,00
Bol.com € 209,25

Bosch PSR 18 Li-2Bosch PSR 18 Li-2

Al vanaf: € 199,00

De Bosch PSR 18 Li-2 heeft een 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu en is veelzijdig inzetbaar wanneer je wilt schroeven of boren.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 199,00
Bol.com € 199,00

Bekijk de laagste prijs bij alle webshops

Soorten Bosch boormachines

Nu gaven wij al aan dat Bosch meerdere soorten aanbiedt. De meest interessante is wel de schroefmachine van Bosch. Deze is erg voordelig en handig in situaties waar schroeven een dagelijkse bezigheid is. Andere types die Bosch ook levert zijn de Klopboormachine, Boorhamer, Combihamer en kolomboormachine. De laatste mag je niet rekenen tot een accuboormachine, maar is wel zeker een goede vervanging om nauwkeurig gaten te boren. Nu weet je welke soorten er allemaal zijn, maar weet je ook wat je met deze specifieke machines kunt? Hieronder vertellen wij kort welke Bosch heeft uitgebracht en waar de kracht ligt van deze machines. Om te beginnen bij de schroefmachine.

Schroefmachine Bosch

Bosch schroefmachineBosch is één van de weinigen die een compacte en lichtgewichte schroefmachine heeft ontwikkeld. Alleen als je kijkt naar het ergonomische design is de machine al fantastisch! Een schroefmachine is geschikt voor het indraaien van schroeven in hout. Het vermogen is laag, maar meer dan voldoende om er schroeven mee in hout te draaien. De boormachines worden gevoed met een 3,6 volt 1,5 Ah Li-ion accu. Dit zijn de beste accu’s van dit moment. Een andere leuke functie is de geïntegreerde Ledverlichting. Een aantal schroefmachines van Bosch zijn de Bosch IXO V Basic, Drill, V Plus en PSR Select.

Klopboormachine Bosch

Bosch klopboormachineEen klopboormachine is te herkennen aan zijn twee handvaten. Bosch heeft zo’n 20 klopboormachines op de markt gebracht die je kunt kopen. Een aantal bekende zijn de Bosch PSB 500 RE en PSB 750 RCE. Daarvan worden er zo’n 10 in accuvariant geleverd. Ideaal om makkelijk en snel in situaties waar geen nestroom is te werken. Ook levert Bosch een compacte klopboormachine. Dit is de PSB 10,8 LI-2. Die te gebruiken is voor schroeven, boren en klopboren. Handig wanneer je multifunctioneel te werk wilt gaan! De prijs van een Bosch klopboormachine kan variëren van 50 tot zo’n 200 euro.

Bosch boorhamers

Bosch boorhamerEen Bosch boorhamer heeft veel weg van een klopboormachine. Toch heeft een boorhamer veel meer mogelijkheden t.o.v. een klopboor. Zo kun je deze boormachine gebruiken voor het boren in beton. Bosch levert deze machines met een accu- als zowel netstroomvoeding. Waar gebruik wordt gemaakt van een 10,8V of 18V accu met 2 a 2,5Ah. Bij de netstroom varianten wordt de kracht aangegeven met vermogen en joule. De krachtigste heeft zo’n 3 joule. Let op! Je kunt met een boorhamer niet zomaar schroeven of boren in metaal of hout. Hiervoor heb je een speciale adapter nodig die naast SDS boren ook normale boren en bitjes ondersteund. Deze wordt in sommige gevallen direct meegeleverd, zoals bij de Bosch PBH 3000-2FRE het geval is.

Bosch boormachine accessoires

Bosch boormachine accessoiresBosch heeft naast hun boormachines vele pakketten die ze leveren. Ook wel bekend als optionele accessoires die kunnen worden bijbesteld. De meest bekende accessoires zijn natuurlijk de boortjes, bitjes en ratelset. Veel van deze accessoires worden geleverd in een boormachine set. Dat is niet het enigste! Bosch voorziet ook in SDS-plus adapter met boorhouder, zodat je ook boren met cilindrische schacht kunt gebruiken bij een SDS-plus boorhamer met slagstop. Naast de wat bekendere accessoires levert Bosch ook verzink- en trappenboren. Ben je timmerman? Dan kunnen een houtrasp, scharnierboor, centreerhulp en verschillende opzetstukken uitkomst bieden. Verschillende opzetstukken die er bestaan zijn:

  • Snelspanboorhouder
  • Excentrische adapter
  • Draaimomentopzetstuk
  • Haaksopzetstuk

Plaats een reactie