Welke Bosch accu klopboormachine kopen?

Als het gaat om boormachines en verwante apparaten is Bosch een van de meest bekende merken. Met een Bosch accu klopboormachine kun je dan ook verzekerd zijn van kwaliteit, voor een goede prijs. Of je nu een professional bent die dagelijks in de weer moet met dit apparaat of een klusser bent die regelmatig een klusje in eigen huis doet is een Bosch accu klopboormachine een goede keuze. Maar welke moet je dan kiezen? Hier vind je een overzicht van de beste klopboormachines met accu van Bosch, zodat je verzekerd bent van de juiste keus.

Vergelijk de 15 beste Bosch klopboormachines!
Bekijk in winkel

Bosch GSB 18V-28

Als echte professional ben je wel iets gewend als het gaat om werken met accuboormachines. Met deze Bosch accu klopboormachine ben je verzekerd van kwaliteit en waar voor je geld. De maximale koppel van deze machine is 63 Nm en er zijn 21 beschikbare koppelstanden. Verder is de Bosch GSB 18V-28 zeer geschikt voor het maken van grote boorgaten, ook in materialen als beton en staal. Een extra voordeel: heb je meer elektrisch gereedschap van Bosch? Dan kun je meegeleverde Bosch Flexible Power Sytem accu’s ook gebruiken op dit andere gereedschap met hetzelfde accu platform.

Bosch PSB 1800 LI-2

Als fanatieke klusser is het handig om direct alle benodigde spullen op één plek te hebben. Dit is het geval met de Bosch PSB 1800 LI-2. Hierbij ontvang je een grote box met natuurlijk de Bosch accu klopboormachine, maar ook allerlei bijgeleverde accessoires (241 stuks!) zoals bits en pluggen. De Bosch accu klopboormachine zelf is ook zeer geschikt voor licht boorwerk in tegels en steen. Je kunt dan eenvoudig de klopfunctie aanzetten. Deze machine weegt slechts 1,7 kg en daardoor ideaal voor langdurige gebruik. Ben je aan het werk op een minder goed verlichtte plek? Zet dan eenvoudig de ingebouwde LED verlichting aan.

Bosch PSB 18 LI-2

De Bosch PSB 18 LI-2 is een van de meest populaire modellen onder de consument als het gaat om klopboormachines. De prijs-kwaliteitverhouding is vooral uitstekend. Voor een bedrag van €219 krijg je een lichtgewicht Bosch accu klopboormachine met twee snelheidsstanden, 20 draaimomentstanden, twee meegeleverde accu’s en ingebouwde LED verlichting. Verder kun je deze Bosch accu klopboormachine vooral het beste gebruiken voor de minder intensieve boorklussen in materialen als hout, metaal en kunststof. Wil je boren in tegels of steen? Zet dan de klopfunctie aan.

Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic

Ga je licht boorwerk in tegels of steen uitvoeren? Met deze Bosch accu klopboormachine kun je eenvoudig de klopfunctie aanzetten, zodat deze klus snel geklaard kan worden. Vooral de doe-het-zelver heeft baat bij het gebruik van deze Bosch accu klopboormachine. Dit apparaat is lekker licht (1,4 kg), heeft twee snelheidsstanden, een ingebouwde LED lamp, een snellader en hij wordt geleverd met een extra accu. Zo zit je nooit verlegen om een accu wanneer er één leeg is. Wil je een wat intensievere en langere klus uitvoeren? Dan is wellicht dit model minder geschikt, vanwege de maximale koppel van 32 Nm.

Mocht je nog vragen hebben over het kopen van een Bosch accu klopboormachine? Dan kun je deze stellen in een reactie, deze kun je hieronder plaatsen.

4.9/5 - (36 stemmen)

Plaats een reactie