Welke Bosch accu klopboormachine kopen?

Als het gaat om boormachines en verwante apparaten is Bosch een van de meest bekende merken. Met een Bosch accu klopboormachine kun je dan ook verzekerd zijn van kwaliteit, voor een goede prijs. Of je nu een professional bent die dagelijks in de weer moet met dit apparaat of een klusser bent die regelmatig een klusje in eigen huis doet is een Bosch accu klopboormachine een goede keuze. Maar welke moet je dan kiezen? Hier vind je een overzicht van de beste klopboormachines met accu van Bosch, zodat je verzekerd bent van de juiste keus.

Vergelijk de 15 beste Bosch klopboormachines!
Bekijk in winkel

Bosch GSB 18V-28

Als echte professional ben je wel iets gewend als het gaat om werken met accuboormachines. Met deze Bosch accu klopboormachine ben je verzekerd van kwaliteit en waar voor je geld. De maximale koppel van deze machine is 63 Nm en er zijn 21 beschikbare koppelstanden. Verder is de Bosch GSB 18V-28 zeer geschikt voor het maken van grote boorgaten, ook in materialen als beton en staal. Een extra voordeel: heb je meer elektrisch gereedschap van Bosch? Dan kun je meegeleverde Bosch Flexible Power Sytem accu’s ook gebruiken op dit andere gereedschap met hetzelfde accu platform.

Bosch PSB 1800 LI-2

Als fanatieke klusser is het handig om direct alle benodigde spullen op één plek te hebben. Dit is het geval met de Bosch PSB 1800 LI-2. Hierbij ontvang je een grote box met natuurlijk de Bosch accu klopboormachine, maar ook allerlei bijgeleverde accessoires (241 stuks!) zoals bits en pluggen. De Bosch accu klopboormachine zelf is ook zeer geschikt voor licht boorwerk in tegels en steen. Je kunt dan eenvoudig de klopfunctie aanzetten. Deze machine weegt slechts 1,7 kg en daardoor ideaal voor langdurige gebruik. Ben je aan het werk op een minder goed verlichtte plek? Zet dan eenvoudig de ingebouwde LED verlichting aan.

Bosch PSB 18 LI-2

De Bosch PSB 18 LI-2 is een van de meest populaire modellen onder de consument als het gaat om klopboormachines. De prijs-kwaliteitverhouding is vooral uitstekend. Voor een bedrag van €219 krijg je een lichtgewicht Bosch accu klopboormachine met twee snelheidsstanden, 20 draaimomentstanden, twee meegeleverde accu’s en ingebouwde LED verlichting. Verder kun je deze Bosch accu klopboormachine vooral het beste gebruiken voor de minder intensieve boorklussen in materialen als hout, metaal en kunststof. Wil je boren in tegels of steen? Zet dan de klopfunctie aan.

Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic

Ga je licht boorwerk in tegels of steen uitvoeren? Met deze Bosch accu klopboormachine kun je eenvoudig de klopfunctie aanzetten, zodat deze klus snel geklaard kan worden. Vooral de doe-het-zelver heeft baat bij het gebruik van deze Bosch accu klopboormachine. Dit apparaat is lekker licht (1,4 kg), heeft twee snelheidsstanden, een ingebouwde LED lamp, een snellader en hij wordt geleverd met een extra accu. Zo zit je nooit verlegen om een accu wanneer er één leeg is. Wil je een wat intensievere en langere klus uitvoeren? Dan is wellicht dit model minder geschikt, vanwege de maximale koppel van 32 Nm.

Mocht je nog vragen hebben over het kopen van een Bosch accu klopboormachine? Dan kun je deze stellen in een reactie, deze kun je hieronder plaatsen.

Welke Makita accu boorhamer kopen?

Ga je klussen in huis en heb je een sterke boorhamer nodig om door beton of ander hard materiaal heen te boren? Dan is een Makita accu boorhamer een absolute must om in huis te hebben. Makita is een groot en geliefd merk als het gaat om boormachines en bijbehorende apparaten. Je komt online een groot aanbod van boorhamers van dit merk tegen, maar welke kun je dan het beste kiezen? Hier staan de beste Makita accu boorhamers op een rij, met alle voor- en nadelen. Zo kun je ontdekken welk model het beste bij jou en je klus zal passen.

Vergelijk de 12 beste Makita boorhamers!
Bekijk in winkel

Makita DHR202ZJ

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het uitkiezen van een Makita accu boorhamer is de Makita DHR202ZJ. Deze boorhamer wordt geleverd in een koffer waar je hem na gebruik ook weer in kunt opbergen. Dankzij de rotatiestop kan de Makita DHR202ZJ ook worden gebruikt voor breekwerkzaamheden. Voor boren is dit model ook erg geschikt, maar er zijn krachtigere boorhamers te vinden: de Makita DHR202ZJ heeft een maximale boordiameter van 12 millimeter. Zowel professionals als fanatieke klussers kunnen goed gebruik maken van deze Makita accu boorhamer, die ook betaalbaar is.

Makita DHR242RTJV

De Makita DHR242RTJV werkt op accu en dat betekent dat je niet afhankelijk bent van netstroom. Je kunt waar je wilt aan de slag gaan, wanneer je een volle accu hebt. De grote voordelen van deze Makita accu boorhamer zijn dat de machine ook voor breekwerkzaamheden kan worden gebruikt; dit wordt mogelijk gemaakt door de rotatiestop. Verder is deze machine TNO-gecertificeerd en zeer duurzaam. Voor langere klussen dus erg geschikt. Je krijgt twee accu’s meegeleverd maar verder geen bitjes of boren die je kunt gebruiken. Wel staat dit model bekend om zijn grote kracht.

Makita DHR202RTJ

Een zeer goede optie voor het kiezen van een Makita accu boorhamer is de Makita DHR202RTJ. Dit model werkt op accu die een capaciteit heeft van 5,0 Ah. Dit betekent langer doorwerken op één lading. Een ander voordeel: je krijgt twee accu’s meegeleverd om altijd zeker te zijn van een volle accu. De 18 volt boorhamer is krachtig, maar er zijn krachtigere in het segment. Het voordeel is wel dat de Makita DHR202RTJ geschikt is voor zowel boren als breken, maar met boren heeft deze machine een maximale diameter van 12 millimeter. Met 3,5 kg is deze boorhamer ook wat aan de zwaardere kant.

Makita HR166DZJ

Deze Makita accu boorhamer maakt het boren in beton en andere materialen een stuk eenvoudiger. Zo kun je de Makita HR166DZJ lange tijd achter elkaar gebruiken en hebben zowel de professional als sporadische klusser veel hulp aan deze machine. Het boorbereik in beton is 12 millimeter, maar dit kan ook worden vergroot naar 16 millimeter. Verder weegt deze Makita accu boorhamer slechts 1,8 kg en daardoor erg prettig om langdurig te gebruiken. Ook handig: deze accu boorhamer is aan te sluiten an een stofzuiger, zodat je werkplek netjes blijft. De betaalbaarheid maakt deze 10,8 volt boormachine ook erg aantrekkelijk.

Wil je een Makita accu boorhamer bestellen, maar heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter, wij van Accuboormachineskopen.nl helpen je graag verder.

Welke Makita accu klopboormachine kopen?

Wil je een Makita accuboormachine aanschaffen? Als het gaat om accuboormachines is Makita een van de vooraanstaande merken. Met een accuboormachine van dit merk ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit in huis haalt. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden en het hangt er vanaf waar je de accu klopboormachine voor gaat gebruiken. Wanneer je een professional bent of regelmatig een klusje in huis klaart, is het aan te raden om voor de kwaliteit van Makita te gaan. Welke Makita accu klopboormachine kun je aanschaffen? Dat lees je hier.

Vergelijk de 10 beste Makita klopboormachines!
Bekijk in winkel

Wat is een Makita accu klopboormachine?

Een accu klopboormachine lijkt op een gewone accuboormachine, maar met een belangrijk verschil. Met een Makita accu klopboormachine kun je uitstekend door materialen als beton en steen boren. Dit is met een gewone accuboormachine vaak niet het geval. Wanneer je dus een klus in huis hebt waarbij er geboord moet worden in steen of beton, kun je het beste een accu klopboormachine gebruiken. Deze zijn zowel draadloos als met netstroom beschikbaar. Hier vind je de opties voor een klopboormachine met accu.

Makita HP457DWE10

Een van de betere modellen van Makita voor het uitvoeren van de zwaardere klussen is de Makita HP457DWE10. Deze Makita accu klopboormachine van 18 volt is een veelzijdige machine met alles erop en eraan. Zo krijg je 74 accessoires meegeleverd in de vorm van verschillende maten aan hout-, metaal- en steenboren maar ook schroefbits. Zo kun je altijd de juiste bit en boor op de machine bevestigen. Je kunt met deze krachtige accu klopmachine tot 36 millimeter in hout en tot 13 millimeter in steen boren, op twee beschikbare versnellingen. Ook prettig: de Makita HP457DWE10 heeft slechts een gewicht van 1,7 kg.

Makita DHP482ZJ

Iedere handige klusser heeft baat bij de aanschaf van een Makita accu klopboormachine. Een van de betere en betaalbare modellen is de Makita DHP482ZJ. Hiermee kun je schroeven en boren in allerlei materialen. In steen en metaal kan tot 13 millimeter geboord worden en in hout tot 38 millimeter. Verder is deze 18 volt accu klopboormachine geschikt voor intensieve klussen, zoals bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie. Je kunt tijdens het schroeven en boren kiezen uit twee versnellingen. Deze Makita accu klopboormachine is krachtig, betaalbaar en veelzijdig en daardoor een aanwinst voor iedere klusser. Een nadeel is wellicht dat er geen schroefbits bijgeleverd worden.

Makita DHP482RTJ

De Makita DHP482RTJ is een flinke investering, maar daar krijg je dan ook onmiskenbare kwaliteit voor terug. Deze Makita accu klopboormachine wordt ten eerste geleverd met twee accu’s, waardoor je nooit met lege accu hoeft te zitten. Met deze machine kun je grote gaten maken in allerlei materialen, van hout tot beton en staal. Dit maakt de machine niet alleen veelzijdig, maar ook krachtig en nauwkeurig. Verder krijg je er verschillende accessoires bij, zoals een koffer met bits en boren die je dus niet meer apart hoeft aan te schaffen. Met een gewicht van slechts 1,8 kg kun je hem ook langere tijd vasthouden zonder last van je armen te krijgen.

Heb je vragen over de Makita accu klopboormachines? Dan is het verstandig om hieronder een reactie te plaatsen.

Gamma accuboormachine review

Een Gamma accuboormachine kopen? We komen al jaar en dag bij Gamma voor de aanschaf van allerlei producten die we nodig hebben voor klussen in en rondom het huis. Je kunt er terecht voor accuboormachines van allerlei grote merken, zoals Makita of Metabo, maar ook gewoon voor het eigen merk Gamma. Gamma is een grote speler als het gaat om bouwmarkten in Nederland. Wat kun je met een Gamma accuboormachine en wat zijn de voor- en nadelen van dit product? Dat lees je hier!

Vergelijk beste accuboormachines bij Gamma!
Naar Gamma »

Over de Gamma accuboormachine


Veel mensen verkiezen de Gamma accuboormachine boven de modellen van een ander merk, maar hoe komt dat? Deze accuboormachine van het eigen merk komt in twee uitvoeringen: de ABM18 en de ABM12. Het verschil in deze twee modellen zit hem in de capaciteit van de batterij. De ABM18 heeft een 18 volt accu en de ABM12 heeft dus een 12 volt accu. Deze accuboormachines zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van de kleine klus in huis. Wanneer je geen echte doe-het-zelver bent maar toch wat dingen zelf wilt doen, is de Gamma accuboormachine de beste keus. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor Gamma kiezen.

Werking en functies

Beide modellen van het Gamma eigen merk werken hetzelfde. De accuboormachine van Gamma is vooral zeer geschikt voor allerlei kleine en regelmatige klussen in huis. Met deze accuboormachine kun je gaten in hout maken tot 24 millimeter doorsnee. Ook kun je met dit apparaat door metaal en staal boren: dan kun je tot 10 millimeter doorsnee boren. De accu van 12 en 18 volt zorgt ervoor dat je deze accuboormachine langere tijd kunt gebruiken, maar je kunt ze ook eenvoudig weer opladen. Binnen één uur is de batterij weer opgeladen en kun je er weer volop gebruik van maken. Je hoeft dus nooit met een lege accuboormachine te staan.

Voordelen

De accuboormachine van Gamma heeft een aantal belangrijke voordelen, die er mede voor zorgen dat dit apparaat zo populair is onder gebruikers.

 • Makkelijk in gebruik – zelfs als je nooit klust in huis heb je het boren met deze machine zo onder de knie.
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding – je betaalt een eerlijke prijs voor een degelijke accuboormachine voor de snelle klus.
 • Zichtbaar batterijverbruik – aan de achterzijde van de machine kun je zien hoe ver de batterij is; zo weet je precies wanneer je hem ongeveer moet gaan opladen.
 • 2 accu’s – de boormachine is ook verkrijgbaar met een extra accu erbij.

Nadelen

De Gamma accuboormachine is dus betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en heeft een aantal handige functies. Toch is deze boormachine niet voor iedereen aan te bevelen en zijn er ook een aantal nadelen.

 • Niet voor grote klussen – wanneer je een doorgewinterde klusser bent heb je waarschijnlijk meer aan een wat krachtigere accuboormachine.
 • Geen vakjes in de koffer – je krijgt de machine geleverd in een opbergkoffer, maar voor losse bitjes en schroefjes zijn geen speciale vakjes gemaakt.

Eindoordeel review

Al met al is de Gamma accuboormachine een ideale koop wanneer je op zoek bent naar een goede hulp voor de kleine klus in huis. Ook als je regelmatig klusjes doet is deze machine een goede keus. Ga je wat zwaardere klussen doen, dan is het aan te raden om een nog krachtigere machine aan te schaffen.

Xceed accuboormachine review

Xceed accuboormachine review

Xceed accuboormachine reviewEen Xceed accuboormachine kopen? Niet iedereen heeft hetzelfde nodig als het gaat om accuboormachines. De fervente doe-het-zelver heeft een duurdere variant nodig met veel mogelijkheden, maar de klusser die af en toe in en rond het huis aan de slag gaat heeft dat helemaal niet nodig. Een goedkoper model volstaat, en ondanks de lagere prijs kun je nog veel plezier beleven aan dit gereedschap.

Eén van de merken met de laagste prijzen op het gebied van accuboormachines is Xceed. Dit merk heeft klopboormachines in het assortiment die al vanaf 30 euro de jouwe kunnen zijn! Dit maakt Xceed een uitstekend merk voor de klusser die van tijd tot tijd een klusje moet klaren.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Xceed accuboormachine assortiment

Bij Xceed zijn er meerdere soorten accuboormachines te bestellen, van goedkope tot wat duurdere varianten. In vergelijking met andere merken is Xceed één van de goedkoopste merken op de markt, lagere prijzen vind je niet. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende accuboormachines die in het assortiment van Xceed terug te vinden zijn.

Xceed EX114DI4 14,4V

Deze machine is zowel een schroef- als een klopboormachine. Dit houdt in dat zowel schroeftaken als zwaardere klussen, bijvoorbeeld het bewerken van allerlei steensoorten, uitgevoerd kan worden aan de hand van dit apparaat. Deze veelzijdigheid maakt deze boormachine één van de aantrekkelijkste opties in het assortiment van Xceed, vooral voor de klusser die zijn boormachine wil inzetten voor meerdere soorten klussen. Voor €74.99,- kan deze boormachine de jouwe zijn. Je krijgt twee jaar garantie op dit model.

Xceed EX114CDTG 14V

Als je geen fervente doe-het-zelver bent maar hier en daar wel eens een klus uitvoert, is deze variant uit het assortiment van Xceed een betere boormachine voor jou. Met een koppel van 12 Nm is deze Xceed accuboormachine meer geschikt voor het wat lichtere werk. Hout, metaal en gips kan bewerkt worden aan de hand van deze machine. Door het gebruik van een Li-Ion accu zul je nooit problemen hebben met de accu. Inclusief twee jaar garantie. Verkrijgbaar vanaf €44.99,-.

Xceed EX60ID

De Xceed EX60ID is een klopboormachine, wat inhoudt dat deze boor naast het roteren tevens in staat is om op het materiaal te ‘kloppen’. Dit wordt vooral gehanteerd bij het boren in stenen, waarbij de steen als het ware wordt weggeslagen tijdens het boren. Hierdoor verloopt het boren in stenen een stuk gemakkelijker. Dankzij de softgrip handgrepen ligt dit apparaat erg fijn in de hand. Verkrijgbaar vanaf €29.99,-.

Xceed EX118CDTG 18V

Voor de af-en-toe klusser die zowel boor- als schroefklussen van tijd tot tijd moet uitvoeren, is dit model ideaal. Aan de hand van passende boortjes en bits is zowel boren als schroeven mogelijk. Twee jaar garantie zit inbegrepen. Verkrijgbaar vanaf €59.99,-.

Welke aanbiedingen zijn er?

Vele webwinkels hebben Xceed graag in het assortiment, want dit merk is één van de betaalbaarste merken die er op het moment te vinden zijn. Vooral voor de af-en-toe klusser is Xceed een uitstekend merk. Om elkaar af te troeven, wordt er frequent gestrooid met mooie aanbiedingen op de accuboormachines van Xceed. Check dus vooraf goed jouw favoriete webwinkels, zodat je er zeker van bent dat je de beste Xceed accuboormachine voor de laagste prijs scoort.

Wil je jouw ervaringen delen met betrekking tot de Xceed accuboormachines? Dan is het verstandig om hieronder een reactie achter te laten. Hierdoor wordt het voor anderen ook eenvoudiger om wel of niet voor een Xceed accuboormachine te kiezen.

Accuboormachine Action review

Action accuboormachine review

Action accuboormachine reviewAccuboormachine Action kopen? Ook bij de Action ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een accuboormachine. Met meer dan 1000 vestigingen door heel Europa is de van origine Nederlandse discountketen Action één van de grootste in zijn soort. Hier vind je een groot assortiment aan uiteenlopende producten voor de laagste prijs. Omdat Action altijd goed in de gaten houdt waar het producten goedkoop kan inkopen, is het assortiment divers en continu aan verandering onderhevig.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Action accuboormachine assortiment

De aangeboden producten in het assortiment van de Action kunnen behoorlijk wisselen. Immers vind je hier vele producten voor de laagste prijs, waardoor deze in trek zijn onder de consumenten. Binnen no time kan een product weer uit het assortiment verdwenen zijn. Action koopt deze producten weer in wanneer ze voor de laagste prijs in te kopen zijn, eerder niet. Immers wil deze discounter beschikken over de laagste prijsgarantie. Wees er dus snel bij, schaf goedkoop een accuboormachine aan bij de Action!

Waarom kiezen voor accuboormachines van Action?

Misschien vraag je jezelf nu af: waarom zou ik een goedkope variant scoren bij de Action wanneer ik ook bij een andere webwinkel accuboormachines kan vinden? Ten eerste is de prijs van de accuboormachine nergens lager dan bij de Action. Wanneer je niet al te veel wilt uitgeven aan een accuboormachine, of beschikt over een gelimiteerd budget, is de Action de beste bestemming om een accuboormachine te kopen.

Daarnaast is het verstandig om een goedkopere variant aan te schaffen wanneer je maar af en toe klust. Een duur model is vooral het geld waard wanneer deze vaak gebruik wordt. Goedkope accuboormachines volstaan bij licht gebruik. Als je maar af en toe klust, volstaat de accuboormachine van de Action.

Welke merken heeft Action?

In het assortiment van de Action zijn de accuboormachines van FERM terug te vinden. Voor de prijs van €29.99,- kan deze boormachine de jouwe zijn. Deze 16V accuboormachine wordt inclusief accu en oplader geleverd. Dit is een groot voordeel van de accuboormachine: je zit niet meer gebonden aan een kabel (die vaak in de weg zit), waardoor je op elke locatie aan de slag kunt met de FERM accuboormachine. De accuboormachine wordt door de Action geleverd in een stevige opbergkoffer en je krijgt ook nog eens twee jaar garantie.

In het volgende filmpje wordt een korte demonstratie gegeven van de FERM accuboormachine. Hierdoor krijg je al een beter beeld van wat deze machine te bieden heeft.

Andere gereedschap merken van de Action zijn: Varo, Einhell, Werckmann en Power Craft. Dit zijn net als FERM voordelige merken, dus wederom de garantie voor een lage prijs. Zo werd de Power Craft accuboormachine van Action verkochten voor ongeveer 25 euro. Hiervoor kreeg je een 18V boormachine met twee versnellingen voor boren en schroeven. Daarnaast beschikte de machine over een Li-ion accu (1.5 Ah), 1-uurs lader, LED werklamp en een handige opbergkoffer. Tevens was het garantietermijn 2 jaar, waardoor je het risico wel kon nemen om voor een goedkope accuboormachine te kiezen.

Aanbiedingen

De Action is een discountketen, hier vind je de laagste prijs voor uiteenlopende producten. Ook de accuboormachine is nergens goedkoper dan bij de Action, het is met recht de beste aanbieding te noemen. Ook accessoires voor de boor zijn voor een goede prijs te koop bij de Action. Al voor €29.99,- kun je een accuboormachine in huis hebben, terwijl de accessoires al voor €1.79,- aan te schaffen zijn.

Prijzen Action accuboormachines

Zoals al duidelijk wordt gaat het om goedkope accuboormachines, waardoor de prijs van deze machines laag is. Zo betaal je ongeveer 30 euro voor een boormachine van de Action. In vergelijking tot andere voordelige merken, denk hierbij aan Powerplus, is dit wel heel voordelig. Maar waarom is deze prijs zo laag en heeft dit ook nadelen?

Ten eerste worden de accuboormachines bij de Action massaal ingekocht en over de winkels in heel het land verspreid. Hierdoor is het voor de Action mogelijk om hoge kortingen te bewerkstelligen, waardoor de inkoopprijs al ontzettend laag is. Daarnaast gaat het veelal om minder bekende merken waarbij de boormachines niet over veel extra’s beschikken (bijvoorbeeld een meegeleverde bitset of kunststof opbergkoffer). Dit drukt de prijs.

Accessoires

Daarnaast kun je bij de Action diverse accessoires aanschaffen voor de accuboormachine. Het gaat hierbij om boren- en bitsets. Deze stellen je in staat om zowel te boren als te schroeven met het apparaat. Met de houtborenset ben je beter in staat om hout te bewerken. De prijs rangeert van €1.79,- tot €9.99,-.

Heb je nog vragen of wil je misschien wel ervaringen delen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Hilti accuboormachine review

Hilti accuboormachine

Hilti accuboormachine reviewHilti is niet een van de meest bekende merken in ons land. Dit bedrijf heeft echter een geschiedenis. Het is een bedrijf welke de Hilti accuboormachine, Hilti boormachine, boorhamer en ook de klopboormachines plus Hilti schroefmachine op de Nederlandse markt brengt. Dit merk is in 120 landen actief en er werken meer dan 23.000 werknemers. Waardoor het bedrijf indirect meewerkt aan de grotere en ook kleine bouwprojecten over de hele wereld.

Naast boormachines maken ze nog veel meer machines, software en bieden ze zelfs de mogelijkheid om samen te werken met hun engineers. Zo ontstaan er op maat oplossingen en de meest fascinerende producten en diensten. Hilti is veel meer dan slechts een fabrikant van accuboormachines.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Geschiedenis van Hilti accuboormachine

Het bedrijf is in 1941 opgericht in Liechtenstein. Het bedrijf heeft sindsdien hoogtepunten en dieptepunten gekend. De dieptepunten waren voor economische crisissen over de hele wereld. Ze hebben namelijk sinds hun oprichting fabrieken en verkooppunten over de hele wereld geopend. Het hoofdkantoor is echter nog steeds in Liechtenstein gevestigd. Een plek welke ze trouw blijven, aangezien ze hier in 2016 een groot terrein hebben aangekocht.

Hilti boor vinden

Daarnaast is het ook mogelijk om Hilti accuboormachine te kopen op verschillende plekken in ons land. Er zijn in ons land momenteel een achttal Hilti stores. Hier kun je naar binnen lopen en alle verschillende Hilti boormachines bewonderen. Ook kun je de andere producten van hun bekijken. Helaas is het niet mogelijk om concurrerende producten te zien. Wel krijg je een optimaal advies over de producten van Hilti.

Online is het ook mogelijk om de Hilti accuboormachine aan te schaffen. De boormachine wordt dan bij je thuis gebracht. Wel zo gemakkelijk! Wanneer je geen behoefte hebt aan een persoonlijk advies, zoals in een winkel.

Duur of goedkoop?

Het mooie van dit merk is het ruime aanbod van boormachines welke ze hebben. Wanneer je in hun webshop de verschillende Hilti accuboormachines bekijkt zie je al snel een tiental boormachines naar voren komen. Daardoor is het mogelijk om in een brede prijsklasse voor de juiste boormachine te kiezen. Het is geen budget accuboormachine, maar een boormachine welke in de top 10 thuishoort en hier ook naar geprijsd is.

Het is belangrijk om naar de levensduur te kijken van een boormachine. Een goedkope boormachine welke na een paar keer gebruiken niet meer werkt is natuurlijk zonde.

Top of flop?

Het is duidelijk een boormachine waar je lang en goed van kunt genieten. Dit zijn dan ook boormachines welke voor de professional gemaakt zijn en waar je dus als hobbyklusser lang en goed gebruik van kunt maken. Het is een accuboormachine waar je onder normale omstandigheden een leven lang gebruik van kunt maken. Hierdoor is het een zeer interessante aankoop. Het toestel is niet te vergelijken met de koopjes welke je soms op het internet ziet of in de doe-het-zelf zaken. De kwaliteit hiermee is niet te vergelijken.

Hilti boormachine kopen?

Wil je een Hilti accuboormachine aanschaffen of een van hun andere tools? Dan kun je dit op het internet doen. Je kunt op het internet snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. De Hilti accuboormachines worden dan bij je thuisgebracht. Daardoor is het ideaal om hier gebruik van te maken.

Het is ook mogelijk om een Hilti boormachine bij een van de Hilti speciaalzaken aan te schaffen. Het is mogelijk om zo een persoonlijk advies te krijgen. Je kunt dan samen met de adviseur het vermogen, de accucapaciteit en ook de accessoires bepalen voor jouw klussen. Je weet zo zeker, dat je de juiste accuboormachine van Hilti zult aanschaffen.

Natuurlijk krijg je ook volop service en een goede garantie bij de aankoop van jouw Hilti accuschroefboormachine. Hierdoor weet je zeker, dat je vele jaren onbezorgd kunt gaan klussen in en om je woning.

Wil je een Hilti accuboormachine kopen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, door hieronder een reactie te plaatsen. Ervaringen met dit merk zijn ook meer dan welkom.

Duro accuboormachine review

Droogboren met accuboormachine Duro

Duro accuboormachine met LED-verlichtingWil je een Duro accuboormachine kopen? Op het gebied van accuboormachines zijn er vele merken te vinden. Meestal hebben deze merken meerdere soorten boormachines in het assortiment, van goedkopere modellen voor doe-het-zelvers die af en toe klussen tot aan duurdere machines voor de frequente klussers en professionals. Er zijn echter weinig modellen op de markt die geschikt zijn voor het echt zware werk, namelijk het bewerken van materialen zoals beton en andere soorten stenen. Gelukkig is er een merk dat gespecialiseerd is in accuboormachines die geschikt zijn voor het echt zware werk: Duro. Hierover kun je meer lezen over dit bedrijf en de stevige accuboormachines die zij produceren.

Meteen diverse accuboormachines vergelijken? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel en laat je verassen door het aanbod.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Over Duro

In 2003 werd Duro opgericht in Engeland, waarna het binnen een jaar al zo groot was geworden dat er een vestiging in Brussel werd geopend die zich richtte op de gehele Europese markt. Duro is gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerlei vormen van diamantgereedschap. Dit maakt van Duro een uniek merk op het gebied van accuboormachines.

Nu vraag je jezelf misschien af: gereedschappen van diamant, hoe zit dat precies? Diamantgereedschappen, zoals bijvoorbeeld boren, worden gemaakt van de synthetisch diamantslijpsel. Zoals je misschien wel weet, wordt getest of een diamant echt is door deze te laten vallen. Diamant is immers ontzettend stevig, het zal niet breken als je het laat vallen.

Dat is ook gelijk één van de redenen waarom diamantslijpsel gebruikt wordt voor gereedschappen: het is één van de stevigste materialen die je kunt gebruiken voor het vervaardigen van gereedschappen. Daarnaast werkt het sneller, is het licht in gewicht, kan onder water gebruikt worden en is ten slotte slijtvast. Dit alles maken de diamantgereedschappen van Duro de moeite waard, waaronder de boormachines die in het assortiment van dit bedrijf terug te vinden zijn.

Natboren en droogboren

Droogboren met accuboormachine DuroAan de hand van de diamantboormachines van Duro is het zowel mogelijk om nat- als droog te boren. Maar wat houdt natboren en droogboren precies in? Bij natboren beschikt het gereedschap over een speciale waterslang die op de machine aangesloten kan worden. Deze regelt de watertoevoer, waarbij het materiaal bevochtigd wordt. Voordelen hiervan zijn dat je geen stof produceert en dat de boel gekoeld wordt. Bij droogboren wordt geen water gebruikt, dit kun je vergelijken met het ‘reguliere’ boren.

Welke Duro accuboormachine kiezen?

De bekendste accuboormachine van Duro is de Duro 150 diamantboormachine. Deze boormachine is zeer sterk en kan gebruikt worden voor het bewerken van vele stevige materialen. Zowel natboren als droogboren is mogelijk aan de hand van dit apparaat. De 1.7 KW motor is op drie snelheden in te stellen. Deze boormachine is verkrijgbaar vanaf €1329.79,-. Perfect voor het bewerken van beton, steen en tegels.

Naast de diamantaccuboormachine, zijn er tevens accessoires voor deze machine te bestellen. Hierbij moet je vooral denken aan boortjes. Zo is er de Duro Ultra Porselein Tegel Boren Set, welke bestaat uit verschillende boortjes die allen gebruikt kunnen worden voor het bewerken van porselein. Deze is verkrijgbaar voor €139.99,-. Of je nu met beton, stenen of tegels aan de slag moet, je weet dat je kunt bouwen op de accuboormachine van Duro.

Tevens is de Duro accuboormachine verkrijgbaar bij de Aldi, voor ongeveer 5 tientjes. Het gaat om een 12 V boormachine, welke geschikt is voor doe-het-zelvers.

Heb je vragen of wil je ervaringen delen over de accuboormachines van het merk Duro? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Parkside accuboormachine review

Parkside accuboormachine

De Parkside boormachine is vooral bekend geworden door Lidl supermarkten. Hier is de Parkside accu schroefboormachine vaak te vinden in de folders en aanbiedingen. Het is een onbekend merk voor veel Nederlanders. Een boormachine kopen is voor veel Nederlanders niet belangrijk. In ieder geval, tot ze een gaatje in de wand moeten boren of een schroef moeten vervangen. Het is handig om een Lidl Parkside accuboormachine te hebben. Een accuboormachine voor de kleinere klusjes in en om het huis. Het is een accuboormachine welke voldoende kracht heeft.

Bekijk de beste Parkside accuboormachines!
Bekijk promoties

Hobbyklussers en de Parkside boormachine

De Parkside accuboormachine en Parkside accuschroefboormachine is goed genoeg voor de meest hobbyklussers. Wanneer je een boormachine niet intensief gebruikt is het niet nodig om hier honderden euro’s aan uit te geven. Ook is het niet nodig om voor iedere kleine klus een vakman te betalen. Door een Parkside boormachine van een paar tientjes aan te schaffen kun je veel geld besparen.

Ook hoef je niet te wachten tot de klusser tijd voor jou heeft. Je zorgt voor de juiste bitjes en boren en kunt zelf de klus klaren. Het geeft je een zeer voldaan gevoel. Iedereen zal waarderen hoe snel en goed je jouw klussen uitvoert.

Bekijk ook accuschroefmachines bij andere webwinkels

Parkside accuschroefmachine van Lidl

Performance accuschroefmachine van ParksideNaast de standaard accuboormachine van Lidl kun je ook kiezen voor de Parkside Performance accuschroefmachine. Deze schroefmachine beschikt over een FlashCharge 4.6V accu. Hierdoor kun je deze machine snel opladen en is deze licht van gewicht.

Binnen 60 seconden is de accu van deze machine opgeladen, waarna je deze voor 40 seconden kunt gebruiken. Binnen deze tijd kun je gemiddeld ongeveer 8 schroeven aandraaien. Daarnaast is het handvat verstelbaar (pistool- en staafvorm), waardoor je nog eenvoudiger moeilijk begaanbare schroeven kunt vastdraaien. Tevens gaat het om een softgrip handvat.

Wat er wordt meegeleverd met deze accuschroefmachine van Lidl? Nou, een snellader (met indicatielampjes), 5 bitjes (25 mm), magnetische bitverlenging en een bithouderclip.

Bekijk promoties Parkside accuboormachines bij Lidl!
Bekijk bij Lidl

Review Parkside accuboormachine

Parkside accuboormachine 20V testIeder jaar worden er tal van parkside accuboormachine testen gedaan. Zaken als de kwaliteit, levensduur, prijs en ook de kracht worden dan gecontroleerd. Hoe doet de Parkside boormachine het ten opzichte van andere boormachines in de testen? En wat zeggen gebruikers eigenlijk over dit merk. Er zijn verschillende Parkside accuboormachine reviews op het internet te vinden. Wat hier duidelijk uit naar voren komt is, dat men verrast is over de scherpe prijs.

Natuurlijk zijn de verwachtingen door de lage prijs niet extreem hoog. Het is echter niet zo, dat deze boormachines hun werk niet goed kunnen doen. Het is een zeer goede boormachine welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Boren in steen, beton, hout of metaal wordt met het grootste gemak gedaan. Ook schroeven komen moeiteloos uit de muur of het hout. Of ze verdwijnen juist tot aan het kopje in de wand.

Testresultaten

Deze boormachine is al verkrijgbaar voor 40 euro. Daarvoor heb je een boormachine met een 20 V accu, welke geschikt is voor de meeste schroefklussen in- en rondom het huis. Echter is er wel een nadeel, er wordt maar één accu meegeleverd.

Voordelen

 • Super voordelig in de aanschaf
 • Erg krachtig, dankzij 20 V accu
 • Worden goede boortjes meegeleverd

Nadelen

 • Voor schroeven is deze machine iets wat lomp, de accuschroefmachine komt dan beter tot zijn recht.
 • Maar één accu
 • Niet heel lange accutijd

In het volgende filmpje wordt een review gegeven van de Parkside accuboormachine 20V. Deze Lidl schroefmachine met een 20V accu levert goede prestaties, als je deze vergelijkt met andere merken.

Scherp geprijsd

De beste omschrijving voor de Parkside boormachines is: scherp geprijsd. Ze maken degelijke machines voor een meer dan eerlijke prijs. Het lijkt wel alsof de apparaten altijd in de aanbieding zijn. Het is echter de normale prijs voor de boormachines. Ze kunnen de boormachines zo goedkoop aanbieden doordat ze weinig geld besteden aan research en development. De gebruikers ervaringen zijn de basis voor het verbeteren van hun producten.

Naast de boormachines hebben ze ook scherp geprijsde boorhamers, houtbewerkingsmaterialen en accu gereedschap. Ze bieden een beperkt aanbod van producten aan. Hierdoor ontstaat er ook de mogelijkheid om ze vanuit Duitsland voor een lage prijs in de markt te zetten. Ook de eenvoudige distributie naar de Lidl supermarkten in Nederland en daarbuiten helpen de prijs laag te houden.

Parkside accuboormachine kopen?

Eigenlijk is er maar een echte plek waar je de Lidl accuboormachine kunt aanschaffen. Het is in de Lidl supermarkt. In Nederland tref je op steeds meer plaatsen de Lidl aan. Het is dus eigenlijk niet moeilijk om deze scherp geprijsde boormachine aan te schaffen. De parkside accuboormachine 18v zie je met regelmaat in hun folders staan of op hun website. Ook de Parkside accu schroefboormachine komt vaak voorbij.

Het is een zeer betaalbare en toch sterke boormachine. Wanneer je slechts sporadisch een accuboormachine nodig hebt is dit een uitstekende keuze. Zelfs wanneer de Parkside boormachine het na een paar jaar niet meer doet, doet je dat niet zoveel pijn. Je kunt dan simpelweg voor een paar tientjes weer een nieuwe Parkside boormachine kopen. Zover is het echter nog lang niet.

Bekijk promoties Parkside accuboormachines bij Lidl
Bekijk bij Lidl

Heb je nog vragen of op- en aanmerkingen voor deze review? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Powercraft accuboormachine review

Powercraft beschikt over één van de grootste assortimenten op het gebied van accuboormachines. Bij dit bedrijf zit je dus wel goed als je op zoek bent naar boormachine die op jouw wensen en behoeften aansluit. Immers zoekt niet iedereen hetzelfde type boormachine. Zo zal een fanatieke doe-het-zelver meer behoefte hebben aan een duurder model dat meer klussen aankan in vergelijking met iemand die maar af en toe klust, en daarom eerder geneigd zal zijn om een goedkopere variant aan te schaffen. Wat je ook zoekt, bij Powercraft zul je het altijd vinden.

Vergelijk prijzen voor Power Craft machines
Bekijk in winkel

Powercraft accuboormachine assortiment

De volgende accuboormachines zijn in het assortiment van Powercraft terug te vinden. De variatie zit hem veelal in het vermogen. Hierbij geldt: hoe hoger het vermogen, hoe zwaarder de klus is die deze accuboormachine aankan. Echter houdt dit in dat een boormachine met meer vermogen duurder is. Tegelijkertijd is het wel weer zo dat als je vaak klust, het aanschaffen van een goede en robuuste boormachine een slimme investering is. Bij Powercraft vind je ze allemaal.

Hieronder een overzicht van de accuboormachines van Powercraft:

 • CDM6005 PCD-2400l 24V
 • CDM6006 PCD-2400IN 24V
 • CDM6013 PPD-1800K 18V
 • CDM6017 PCC-1800K 18V
 • CDM6031 PAC-18/4K2 combinatieset
 • CDM6051 PCC-1800K2 18V
 • CDM6055 combiset
 • CDM6058 PDD-1800K2 18V
 • CDM6072 PCC-1440K2 14,4V
 • CDM6085 PCD-2400IK 24V
 • CDM6091 PCC-1440K2 14,4V
 • CDM6117 PDSD 1800 18V
 • CDM6118 PAC-18/4K cadeauset
 • CDM6133 PCC-1440K2 14,4V

Genoeg keuze dus, wanneer je kiest voor een accuboormachine van Powercraft, Of je nu behoefte hebt aan een boormachine die in te zetten is voor simpele klusjes of een boormachine die de zwaarste klus aankan, in het assortiment van Powercraft vind je het allemaal.

Powercraft aanbiedingen

Zoals je misschien wel weet, zijn er online veel webwinkels te vinden die beschikken over een groot assortiment bestaande uit vele soorten accuboormachines van de beste merken. Ook Powercraft zul je terug vinden in het assortiment van verscheidene webshops.

Omdat accuboormachines zulke gewilde gereedschappen zijn, immers is dit één van de gereedschappen die iedereen kan gebruiken, proberen webwinkels elkaar op verschillende manieren af te troeven als het gaat om het lokken van nieuwe klanten. Mooie aanbiedingen op accuboormachines van merken zoals Powercraft zijn hier een goed voorbeeld van. En dat kan jou een hoop geld besparen. Speur dus voordat je een aankoop doet goed het web af, want er is altijd een mooie korting ergens te vinden.

Wat maakt deze accuboormachine zo bijzonder?

Accuboormachines beschikken over vele voordelen, wat ze dan ook een geliefd gereedschap maken onder zowel particulieren als professionals. Ten eerste heb je, dankzij het gebruik van een accu, geen last meer van kabels die te allen tijde aan het stroom verbonden moeten zijn. Niet alleen ben je gelimiteerd qua bewegingsruimte dankzij deze kabel, maar deze kan ook onhandig in de weg zitten. Menig klusser is gestruikeld over zijn eigen kabel. Gelukkig is dat geen probleem meer bij de accuboormachines van Powercraft.

Door het gebruik van een accu kun je de boormachines van Powercraft gebruiken waar je maar wilt. Op elke locatie aan de slag. Door het lichte gewicht van de machines in het assortiment van Powercraft kun je eenvoudig voor langere tijd werken met dit apparaat. Dankzij de compacte vorm kun je zelfs in de moeilijkste hoek aan de slag, en als de klus geklaard is ruim je de boormachine eenvoudig op.