black en decker accuboormachine

Black en Decker accuboormachineBlack en Decker staat bekend om zijn voordelige, maar toch effectieve accuboormachines. Het merk heeft zich door de jaren sterk ontwikkeld en richt zich vooral op de doe-het-zelf markt. Waarbij ze zich proberen te onderscheiden door het leveren van betaalbare oplossingen in de bouw. De accuboormachines van Black en Decker zijn te herkennen aan hun oranje met zwart gecombineerde uitstraling. In bijna alle gevallen krijg je bij een Black en Decker accuboormachine ook een opbergkoffer meegeleverd. Handig wanneer je je boormachine toch wilt opbergen zonder dat deze beschadigd! Daarnaast zal Accuboormachineskopen.nl een top 3 samenstellen en de soorten boormachines van Black en Decker behandelen.

Vergelijk de 18 beste B & D accuboormachines
Meer informatie

Black en Decker accuboormachine kopen

De accuboormachines van Black en Decker zijn verkrijgbaar in verschillende webshops of winkels. Daarbij kan een accuboormachine worden geleverd in opbergkoffer, maar ook in een uitgebreide accessoireskoffer. In deze koffer zijn vaak extra boortjes, bitjes en dopsleutels meegeleverd. Wil je een black en decker accuboormachine kopen? Dan kom je met 50 tot zo’n 200 euro al een heel eind. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder een top 3 samengesteld. In deze top 3 zijn de drie bestverkochte Black en Decker boormachines vergeleken.

Soorten boormachines black en decker

Black en Decker heeft een aantal verschillende boormachines ontwikkeld. Dit zijn de klopboormachine, accuboormachine, boorhamer en de combihamer. Ook beschikt het merk over een handige schroefmachine die alleen geschikt is voor het aandraaien van schroeven. Voor de andere machines geldt dat ze allemaal op 230 volt werken met uitzondering van de accuboormachines. Iets waar Black en Decker in uitblinkt is de multitool. Deze machine kan boren, zagen en schuren. Handig wanneer je veel verschillende werkzaamheden wilt uitvoeren. Alles wordt duidelijk in het bijbehorende filmpje. Wil je meer weten over de andere boormachines? Lees dan snel verder, want die worden hieronder behandeld.

Bekijk alle Black en Decker boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Black en decker klopboormachine

Black en Decker klopboormachineHet merk heeft zo’n tiental klopboormachines. Opvallend hierbij is dat de meeste klopboren op een accu werken. Ze hebben de uitstraling van een accuboormachine, maar zijn geschikt om mee te schroeven, boren en te klopboren. Al deze accuklopboren zijn verkrijgbaar met een 14,4 of 18 volt accu en een ampère van 1,3 a 1,5 Ah. Voor de overige klopboren van Black en Decker geldt dat deze wel op 230V werken. Het vermogen kan variëren van zo’n 500 tot 900 watt. Ben je opzoek naar een krachtige klopboor? Dan raden wij de Black & Decker CD714CREW2 aan.

Black & decker accuboormachine

Accuboormachine Black en DeckerDe Black en Decker accuboormachines zijn verkrijgbaar met vele functionaliteiten. In bijna alle gevallen worden deze geleverd met bijbehorende opbergkoffer. Deze koffers zijn te herkennen aan hun zwarte uitstraling met witte Black en Decker logo. De machines beschikken over een 14,4 of 18 volt accu met een ampère van 1,3 of 1,5 volt. In bijna alle gevallen worden er standaard twee accu’s meegeleverd. Daarbij is het mogelijk om met deze accuboormachines schroeven aan te draaien, boren en te klopboren.

Black & decker boorhamer

Black en Decker boorhamerDe boorhamers van Black en Decker zijn niet verkrijgbaar met een accuvoeding. In totaal heeft Black en Decker zo’n vijftal klopboren die beschikken over een vermogen van zo’n 700 tot 1200 watt. Deze boormachines zijn inzetbaar voor boren, klopboren, betonboren en breken (alleen mogelijk met combihamer). Als je een boorhamer wilt kopen is het aantal joule erg belangrijk. Dit zegt iets over de slagkracht van de machine. Deze machines kunnen zo’n 1,8 a 3,5 joule leveren. Met zo’n 3 joule kun je gaten boren met een diameter van 30 of hoger.

Bekijk alle Black en Decker boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie