Wat is de beste accuboormachine?

Het uitzoeken van de accuboormachine die het beste aansluit op jouw behoeften is een lastige klus. Immers zijn er zoveel factoren die een rol kunnen spelen bij jouw beslissing. Koppel dat aan het feit dat er vele merken zijn met meerdere accuboormachines in het assortiment, en de klus wordt alleen maar lastiger. Hieronder worden een aantal van de beste accuboormachines van dit moment voor je op een rijtje gezet. Door dit overzicht zul je een beter beeld krijgen van wat de gemiddelde consument beschouwt als de beste accuboormachines van nu.

Bekijk beste boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Beste accuboormachine kopen?

Op zoek naar de beste accuboormachine voor jou? Wij van Accuboormachineskopen.nl hebben de beste accuboormachines met elkaar vergelijken en een top 4 gemaakt.

DeWalt DCD777S2T – QW

Als je op zoek bent naar een boormachine zonder accessoires, louter goed gereedschap, is dit de beste accuboormachine voor jou. De maximale koppel is 65 Nm, waardoor deze machine in te zetten is voor het zwaardere werk. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van 1.5 kg is het makkelijk werken met deze boormachine, welke je in staat stelt om moeilijke hoeken te bereiken en te werken in nauwere posities. Twee accu’s worden meegeleverd, zodat de ene accu kan opladen terwijl de andere gebruikt wordt. Zo kun je altijd door blijven werken. Voor €163.99,- kan de DeWalt DCD777S2T – QW de jouwe zijn.

Bosch PSB 1800 Li-2 Systembox

Als je wel op zoek bent naar een boormachine inclusief accessoires, is de Bosch PSB 1800 Li-2 Systembox de beste accuboormachine voor jou. Het Duitse bedrijf Bosch staat bekend om zijn producten van hoogwaardige kwaliteit, en de PSB 1800 Li-2 Systembox is geen uitzondering op deze regel. Dit is een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver die veel gebruik gaat maken van het apparaat.

Ten eerste is de machine licht, waardoor je het klussen langer vol kunt houden. Dankzij de 241 inbegrepen accessoires zijn veel klussen uit te voeren. Dankzij de klopfunctie is deze boormachine te gebruiken op meer materialen dan andere boormachines, bijvoorbeeld tegels en stenen. Gemiddelde tot zware boorklussen zijn uit te voeren aan de hand van de Bosch PSB 1800 Li-2 Systembox. Verkrijgbaar vanaf €153.99,-.

Black & Decker BDCDC188AFC – QW

Ook als je maar af en toe klust, is er passend gereedschap te vinden. Waarom zou je immers veel spenderen aan een accuboormachine wanneer je deze maar sporadisch gebruikt? Gelukkig zijn er veel goede boormachines te vinden voor de doe-het-zelver die hier en daar klust. Een goed voorbeeld hiervan is de Black & Decker BDCDC188AFC – QW. Al vanaf €89.95,- kan deze de jouwe zijn.

Aan de hand van deze boormachine zijn materialen zoals hout, gips, metaal en metselwerk te bewerken. Dankzij de twee inbegrepen accu’s kun je continu door blijven werken. Geschikt voor meerdere klusjes in en rond het huis, en dankzij de inbegrepen LED-verlichting kunnen de klussen tevens uitgevoerd worden op plekken met minder licht. Een 80-delig accessoireset wordt meegeleverd.

Metabo SB 18 L Mobile

Dankzij de hoge koppel van 50 Nm is de Metabo SB 18 L Mobile geschikt voor de zwaardere boor- en schroefklussen. Middels de klopfunctie kunnen tevens tegels en stenen bewerkt worden aan de hand van dit gereedschap. Dankzij twee meegeleverde Li-Ion accu’s kun je lang doorwerken, en als je de boormachine even niet gebruikt zullen deze accu’s niet leeglopen. Een koffer gevuld met accessoires wordt meegeleverd. Verkrijgbaar vanaf €179.99,-.

Bekijk beste boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie