Accuboormachine Lidl review

Wanneer je op zoek gaat naar een accuboormachine, zijn er waarschijnlijk een aantal verkooppunten die je in gedachten hebt. Veelal zijn dit de gebruikelijke (web)winkels: Coolblue, Praxis, Gamma, Bol.com, Toolnation en ga zo maar door. Er is echter een (online) verkooppunt waar tevens accuboormachines te koop zijn, maar deze is niet zo bekend als verkooppunt voor accuboormachines: de Lidl. Toch kun je bij de Lidl, voor een uitstekende prijs, een accuboormachine scoren. Ook accessoires voor de accuboormachine zijn te koop bij de Lidl. Hieronder kun je meer lezen over de Lidl en wat deze winkel qua accuboormachines in het assortiment heeft.

Vergelijk de beste accuboormachines bij Lidl!
Bekijk Lidl aanbiedingen

Waarom accuboormachine Lidl kopen?

Lidl is een supermarkt die opvalt tussen alle andere supermarkten vanwege de lage prijs die je hier vindt. Dit krijgt Lidl voor elkaar door slim in te kopen en gebruik te maken van kortingen bij leveranciers. Omdat Lidl dit goed in de gaten houdt, kopen ze soms tevens producten voor een goede prijs in die je normaal gesproken niet vindt in de gemiddelde supermarkt. Zo kwamen de accuboormachines terecht bij Lidl. Deze zijn te koop voor een uitstekende prijs, perfect wanneer je af en toe klust. Goedkoop doch kwalitatief prima, genoeg redenen om een accuboormachine aan te schaffen bij de Lidl.

Welke merken accuboormachines heeft Lidl?

Gereedschappen kunnen erg prijzig zijn, wat een nadeel is wanneer je maar af en toe gebruik wilt maken van het gereedschap. Vele af-en-toe klussers zijn dan ook op zoek naar betaalbaar gereedschap dat geschikt is om af en toe gebruikt te worden. Eén van de merken die hier op inspeelt qua assortiment is Parkside. Dit budgetmerk heeft menig goedkope accuboormachine en gepaste accessoires in het assortiment. Deze zijn geschikt voor menig klus in en rond je eigen huis. Geen wonder dus dat Lidl dit merk prominent aanbiedt.

Ga direct naar aanbiedingen bij Lidl!
Bekijk aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en kortingen

Voor goedkope accuboormachines van een uitstekende kwaliteit moet je bij Lidl. Bij Lidl vind je altijd de beste aanbiedingen op accuboormachines. Wat is er zoal in het assortiment van Lidl te vinden?

  • Parkside accuschroefboormachine 12V: al voor €39.99,- kan dit gereedschap de jouwe zijn, een lagere prijs vind je nergens anders. Dankzij de twee versnellingen ben je in staat om zowel te boren als te schroeven. In hout kan er tot een maximale boordiameter van 20 mm geboord worden, in staal is dit 8 mm. Dankzij LED-verlichting kun je ook op donkere plekken aan de slag. De 19 voorkeuze-draaimomentinstellingen geven je een hoop veelzijdigheid. De boormachine weegt net iets meer dan een kilo, dus deze ligt gemakkelijk in de hand en is eenvoudig te vervoeren.
  • Parkside accuschroefboormachine 20V: vergelijkbaar met de 12V variant, maar door het extra vermogen heb je net wat meer mogelijkheden. Zo kun je in hout boren tot een maximale boordiameter van 30 mm, in staal is dit 13 mm. Verder gelden alle voordelen waarover de 12V tevens beschikt. Verkrijgbaar vanaf €49.99,-.
  • Parkside accuslagschroefmachine: geschikt voor het zwaardere werk. Verkrijgbaar vanaf €49.99,-
  • Boor-, beitel- en bitsets: een accuboormachine van de Lidl is zo goed als de accessoires die je er voor in huis hebt. Meer accessoires bieden je meer mogelijkheden.
5/5 - (47 stemmen)

Plaats een reactie