Accuboormachine ervaringen bekijken?

De accuboormachine is één van de meest gebruikte soorten gereedschap op de markt. Of je nu af en toe klust of een fervente doe-het-zelver bent, iedereen kan een boormachine in zijn arsenaal aan gereedschappen gebruiken. Niet alleen stelt het gereedschap je in staan om menig boorklus uit te voeren, dankzij de twee standen is het tevens mogelijk om te schroeven aan de hand van dit gereedschap. Hieronder kun je meer lezen over de diverse ervaringen die mensen hebben gehad met dit apparaat.

Prima als je af en toe klust, maar let op de accu

“Ik zou mezelf niet echt omschrijven als een fervente klusser, maar hier en daar voer ik in en rond het huis klusjes uit. Ook boeren en schroeven aan de hand van een accuboormachine gaat mij prima af. Omdat ik niet super vaak klus, heb ik een goedkoper model aangeschaft. Een duurder model zou ik een verspilling van geld vinden, want ik maak maar sporadisch gebruik van het gereedschap. Gelukkig is het apparaat, ondanks de goedkopere prijs, prima. Het doet zijn werk, en dankzij het lage gewicht en het ontbreken van een kabel kan ik werken waar ik maar wil. Dankzij de inbegrepen verlichting kon ik laatst ook aan de slag binnen mijn kast.

Het enige nadeel wat ik wil benoemen is dat de Ni-Cd accu soms voor problemen kan zorgen. Ik heb online gelezen dat deze capaciteit kan verliezen als je deze oplaadt wanneer deze nog niet geheel leeg is, en ik kan bevestigen dat dit gebeurt. Ook moest ik de accu opnieuw opladen nadat ik het gereedschap een tijdje niet had gebruikt. Houdt dit dus in de gaten. Gelukkig is het capaciteitsverlies op te lossen door een aantal keer geheel te ontladen en weer op te laden. Maar dat is het enige minpuntje: verder ben ik heel blij met mijn accuboormachine.”

Bekijk alle boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Perfect voor de fanatieke doe-het-zelver

“Recent heb ik een nieuwe accuboormachine aangeschaft. Omdat ik graag klus in mijn vrije tijd, besloot ik om een wat duurdere variant te kopen. Deze gaan over het algemeen langer mee en zijn meer geschikt voor uiteenlopende klussen. Daarnaast beschikt deze nieuwe boormachine over een Li-Ion accu, wat een verademing is in vergelijking met mijn vorige boormachine met Ni-Cd accu’s. Begrijp me niet verkeerd, over het algemeen doen deze accu’s ook prima hun werk. Maar dat ze leeg blijven lopen wanneer ze niet gebruikt worden, is best frustrerend. Het is veelal eenvoudig op te lossen, maar toch… het is vervelend wanneer je niet meteen aan de slag kunt wanneer je dat wil. Daarom raad ik iedereen die vaker dan gemiddeld klust om een duurder model van een bekend merk aan te schaffen. Deze staan immers garant voor kwaliteit.”

Vele klussen zijn uit te voeren met deze machine

“Het fijne aan de accuboormachine die ik gekocht hebt, zijn de vele accessoires die inbegrepen zaten. Ik klus graag, en deze klussen kunnen flink uiteenlopen. Niet alleen zaten vele opzetstukjes inbegrepen in de set, maar tevens beschikt mijn accuboormachine over een klopfunctie, waardoor ik ook materialen zoals tegels en stenen kan bewerken. Het kost misschien wat meer, maar de accuboormachine is een investering waar ik geen spijt van heb.”

Plaats een reactie