Accuboormachine Action review

Action accuboormachine reviewAccuboormachine Action kopen? Ook bij de Action ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een accuboormachine. Met meer dan 1000 vestigingen door heel Europa is de van origine Nederlandse discountketen Action één van de grootste in zijn soort. Hier vind je een groot assortiment aan uiteenlopende producten voor de laagste prijs. Omdat Action altijd goed in de gaten houdt waar het producten goedkoop kan inkopen, is het assortiment divers en continu aan verandering onderhevig.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Action accuboormachine assortiment

De aangeboden producten in het assortiment van de Action kunnen behoorlijk wisselen. Immers vind je hier vele producten voor de laagste prijs, waardoor deze in trek zijn onder de consumenten. Binnen no time kan een product weer uit het assortiment verdwenen zijn. Action koopt deze producten weer in wanneer ze voor de laagste prijs in te kopen zijn, eerder niet. Immers wil deze discounter beschikken over de laagste prijsgarantie. Wees er dus snel bij, schaf goedkoop een accuboormachine aan bij de Action!

Waarom kiezen voor accuboormachines van Action?

Misschien vraag je jezelf nu af: waarom zou ik een goedkope variant scoren bij de Action wanneer ik ook bij een andere webwinkel accuboormachines kan vinden? Ten eerste is de prijs van de accuboormachine nergens lager dan bij de Action. Wanneer je niet al te veel wilt uitgeven aan een accuboormachine, of beschikt over een gelimiteerd budget, is de Action de beste bestemming om een accuboormachine te kopen.

Daarnaast is het verstandig om een goedkopere variant aan te schaffen wanneer je maar af en toe klust. Een duur model is vooral het geld waard wanneer deze vaak gebruik wordt. Goedkope accuboormachines volstaan bij licht gebruik. Als je maar af en toe klust, volstaat de accuboormachine van de Action.

Welke merken heeft Action?

In het assortiment van de Action zijn de accuboormachines van FERM terug te vinden. Voor de prijs van €29.99,- kan deze boormachine de jouwe zijn. Deze 16V accuboormachine wordt inclusief accu en oplader geleverd. Dit is een groot voordeel van de accuboormachine: je zit niet meer gebonden aan een kabel (die vaak in de weg zit), waardoor je op elke locatie aan de slag kunt met de FERM accuboormachine. De accuboormachine wordt door de Action geleverd in een stevige opbergkoffer en je krijgt ook nog eens twee jaar garantie.

In het volgende filmpje wordt een korte demonstratie gegeven van de FERM accuboormachine. Hierdoor krijg je al een beter beeld van wat deze machine te bieden heeft.

Andere gereedschap merken van de Action zijn: Varo, Einhell, Werckmann en Power Craft. Dit zijn net als FERM voordelige merken, dus wederom de garantie voor een lage prijs. Zo werd de Power Craft accuboormachine van Action verkochten voor ongeveer 25 euro. Hiervoor kreeg je een 18V boormachine met twee versnellingen voor boren en schroeven. Daarnaast beschikte de machine over een Li-ion accu (1.5 Ah), 1-uurs lader, LED werklamp en een handige opbergkoffer. Tevens was het garantietermijn 2 jaar, waardoor je het risico wel kon nemen om voor een goedkope accuboormachine te kiezen.

Aanbiedingen

De Action is een discountketen, hier vind je de laagste prijs voor uiteenlopende producten. Ook de accuboormachine is nergens goedkoper dan bij de Action, het is met recht de beste aanbieding te noemen. Ook accessoires voor de boor zijn voor een goede prijs te koop bij de Action. Al voor €29.99,- kun je een accuboormachine in huis hebben, terwijl de accessoires al voor €1.79,- aan te schaffen zijn.

Prijzen Action accuboormachines

Zoals al duidelijk wordt gaat het om goedkope accuboormachines, waardoor de prijs van deze machines laag is. Zo betaal je ongeveer 30 euro voor een boormachine van de Action. In vergelijking tot andere voordelige merken, denk hierbij aan Powerplus, is dit wel heel voordelig. Maar waarom is deze prijs zo laag en heeft dit ook nadelen?

Ten eerste worden de accuboormachines bij de Action massaal ingekocht en over de winkels in heel het land verspreid. Hierdoor is het voor de Action mogelijk om hoge kortingen te bewerkstelligen, waardoor de inkoopprijs al ontzettend laag is. Daarnaast gaat het veelal om minder bekende merken waarbij de boormachines niet over veel extra’s beschikken (bijvoorbeeld een meegeleverde bitset of kunststof opbergkoffer). Dit drukt de prijs.

Accessoires

Daarnaast kun je bij de Action diverse accessoires aanschaffen voor de accuboormachine. Het gaat hierbij om boren- en bitsets. Deze stellen je in staat om zowel te boren als te schroeven met het apparaat. Met de houtborenset ben je beter in staat om hout te bewerken. De prijs rangeert van €1.79,- tot €9.99,-.

Heb je nog vragen of wil je misschien wel ervaringen delen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

4.5/5 - (30 stemmen)

11 gedachten over “Accuboormachine Action review”

 1. Ik heb een schroefboormachine 14,4V VAR 10041.
  Maar ik kan de oplader nergens meer vinden zie afbeelding B
  Is deze los te bestellen?
  Ik hoor het graag van U.
  Vriendelijke groeten Ton Gijsen.

  Beantwoorden
 2. De prijs die je voor de machine betaalt is, zoals verwacht, erg laag. Deze boormachine kost niet veel en dit is een understatement. De boormachine aanbiedingen bij de discounter zijn vaak erg scherp, waardoor je voor 30 Euro vaak al een Action accuboormachine kunt kopen. Op moment van schrijven kun je een Action accuboormachine kopen voor een schamele prijs van 30 Euro, wat toch minder is dan de helft van een bekende en goed verkochte goedkope boormachine als de Powerplus POWX0042LI of de POWE00064. Deze beschikken dan wel over extra s zoals een geintegreerde werklamp zodat je ook op donkere plekken goed zicht hebt.

  Beantwoorden
 3. Ik had de 16V Ferm accuboormachine. Krachtig, compact etc., maar na ca 2 jr (natuurlijk, einde garantie…..) brand hij door, veel rook, stank etc. Machine blijkt koolborstelloos te zijn waardoor dit waarschijnlijk sneller optreedt. Machine kapot, maar accu en lader nog prima. Nu heeft Action alleen de 20V versie in programma. Kan iemand mij zeggen of de 16V accu van het vorige apparaat daarop past?

  Beantwoorden
 4. Nadat Action mij de Ferm borstelloze accuboormachine na betaling had afgeleverd,begon het gedonder al…..
  Er zat een verkeerd type lader bij….
  Dat geintje kosten mij meer dan een maand waarbij ik de machine niet kon gebruiken..En wat gebeurt er nu..? Ik boor met een 10 mm houtboor een gat in een plank en wil de boor terug trekken….
  En je raad het al…..Wat ik eerder ook al binnen een week met een goedkoop ding van Action had ,de kop van de machine zit los…En kan er niet meer op geklikt worden…
  Amper gebruikt en nu al rijp voor de vuilbak….

  Beantwoorden

Plaats een reactie