Welke accuboormachine accessoires zijn er?

Alhoewel het absoluut van belang is om te beschikken over een uitstekende accuboormachine, geldt tevens de volgende regel: een boormachine is net zo goed als de accessoires die je er voor hebt. Over het algemeen zit een bitje of boor standaard inbegrepen bij een accuboormachine, maar met die twee in je bezit gebruik je bij lange na nog niet de volledige capaciteiten van jouw boormachine. Als je echt in staat wilt zijn om elke boorklus in en rond het huis aan te kunnen, heb je meer dan de standaard accessoires nodig. Wat zijn de beste accessoires voor de accuboormachine?
Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Accuboormachine accessoires vergelijken

Wanneer je nieuwe accessoires voor de accuboormachine wilt kopen, zijn er een aantal zaken die je jezelf vooraf moet afvragen. Welke klussen wil je uitvoeren? Welke accessoires denk je daarvoor nodig te hebben? Door vooraf deze vragen te stellen, zul je sneller de accessoires vinden die je ook daadwerkelijk nodig hebt. Hieronder worden een aantal accessoires voor de accuboormachine voor je op een rijtje gezet. Aan de hand van deze onderdelen en opzetstukken lijkt jouw machine wel een professionele accuboormachine!

Boortjes

Wat is een boormachine zonder diverse boortjes? Deze stellen je in staat om verschillende soorten materialen te bewerken. Denk hierbij aan boortjes zoals een diamantboor, forstnerboor, gemengde boor, glasboor, HSS boor, houtboor, kernboor, metaalboor, plaatboor, slangenboor, speedboor, tegelboor, universele boor of verzinkboor. Zoals je kunt zien, heb je keuze in overvloed. Het is van belang de boortjes te zoeken die passen bij de klussen die je wilt gaan uitvoeren. Ook sets zijn een mogelijkheid.

Accu

Zonder accu zul je niet kunnen boren. Veelal zitten deze standaard inbegrepen bij de boormachine, maar dit is niet altijd het geval. Tevens kan het zo zijn dat je liever een andere accu aanschaft of dat de oude accu vervangen dient te worden. Van belang is dat je goed naar de levensduur kijkt, want je wilt natuurlijk wel goed door kunnen werken zonder continu te moeten opladen.

Bits

Bits zijn accessoires die nodig zijn wanneer je schroefklussen wilt uitvoeren aan de hand van de boormachine. Dit werkt een stuk sneller in vergelijking met het aandraaien van de schroef met een schroevendraaier.

Stofafzuiging

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kan er tijdens het boren veel stof ontstaan. Dit is een flink klusje om op te ruimen, en bovendien is het best vervelend om continu in de rommel te moeten werken. Stofafzuiging zorgt er voor dat het stof meteen opgeruimd wordt. Weer een zorg minder!

Accessoires in de aanbieding

Online is er menig webshop te vinden die accessoires voor accuboormachines verkoopt. Hierbij kun je denken aan sites zoals Coolblue, Toolnation, Fiyo, Toolmax, Praxis en vele anderen. De concurrentie is hevig, waardoor ander geschut ingezet moet worden om klanten te blijven trekken. Mooie aanbiedingen op accessoires voor de accuboormachine zijn daar een belangrijk onderdeel van, en daar kun jij veel profijt van hebben wanneer je op zoek bent naar (nieuwe) accessoires. De prijzen kunnen behoorlijk rangeren, van minder dan een euro voor een losse boor tot aan accu’s die zestig euro kunnen kosten. Het zal dus afhangen van de accessoire die je aanschaft.

Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

1 gedachte over “Welke accuboormachine accessoires zijn er?”

  1. hallo, ik heb een Duro boormachine met 1 batterij, zou er graag 1 bij willen, kan ik die bij jullie bestellen? Zo ja kunt u mij daarover berichten en wat deze kost, alvast hartelijk dank. ps. zoek een batterij van 16 volt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie