Wat is een accu slagschroevendraaier?

Accu slagschroevendraaier van MakitaAccu slagschroevendraaier kopen? Voor het fijnere, lichtere schroefwerk mag een accu slagschroefmachine niet ontbreken in het arsenaal van een fervente doe-het-zelver. Dit type gereedschap is vooral gericht op het vastdraaien of losdraaien van diverse soorten schroeven en bouten. Accu slagschroefmachines beschikken over zowel een enorm vermogen als een gemakkelijk te gebruiken snelheidsregeling, waardoor de grootste schroeven geen probleem zijn voor dit apparaat. Dankzij de accu, welke beschikt over een lange levensduur, kun je waar je maar wilt aan de slag met jouw klus. Hoe groot of lang de schroef, bout of moer ook is, aan de hand van een accu slagschroefmachine weet je zeker dat de klus geklaard wordt.

Wil je een accu slagschroevendraaier bestellen? Dan is het verstandig om eerst de beste accu slagschroefmachines met elkaar te vergelijken. Bekijk deze in onze winkel.

Accu slagschroevendraaiers vergelijken?
Vergelijk nu

Welke slagmoermachines zijn er verkrijgbaar?

Een slagmoermachine zie je bij de bekendere merken veel terugkomen. Denk aan Bosch of Makita, maar ook steeds minder bekende merken richten zich op deze techniek. Onderscheidt kan worden gemaakt in: kracht, functies, ergonomie, trilling, acculaadduur, accucapaciteit, reviews, recensies en reacties. Bekijk hieronder een aantal types.

Accu slagschroevendraaier onderdelen

Op een accu slagschroefmachine vind je onderdelen zoals een instelbare slipkoppeling, een boorstand en twee mechanische toeren. Dankzij de instelbare slipkoppeling kun je nauwkeurig schroeven, wat dit apparaat een must have maakt als je vaak licht en delicaat schroefwerk moet verrichten. Wanneer een schroef, bout of moer volledig naar beneden is, bijvoorbeeld bij het bevestigen van een sluitplaat aan een deur, slipt de machine. Dit om te voorkomen dat de schroef, bij aanraking met het materiaal, volledig door kan draaien. Het toerental kan door de gebruiker zelf ingesteld worden, rangerend van laag naar hoog.

Voordelen accu slagschroefmachine

Ten eerste is de aanwezigheid van een accu een absoluut voordeel voor een dergelijke machine. Waar je voorheen gelimiteerd was door de kabel die aangesloten moest blijven aan het stroom, kun je nu gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt dus op elke locatie aan de slag met jouw accu slagschroefmachine. Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over kabels die in de weg zitten. Maar ook aan de slagschroefmachine zelf zitten voordelen verbonden. Zo is dit apparaat dé keuze voor fijner werk waarbij nauwkeurigheid een vereiste is. Lange schroeven kunnen met gemak in het materiaal geschroefd worden.

In het volgende filmpje wordt een accu slagschroefmachine met koolborstelloze motor getoond, waardoor deze is uitgerust met een aantal elektronische toerentallen. De voordelen hiervan worden in het filmpje duidelijk gemaakt.

Aanbiedingen en kortingen

Bij menig online verkoper van (elektrische) gereedschappen is een accu slagschroefmachine in het assortiment te vinden. Dit gereedschap is dan ook erg populair dankzij de vele klusjes waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Omdat deze apparaten veel verkocht worden, is het aanlokkelijk voor diverse online verkooppunten om te strooien met kortingen. Het is dan slim, wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) accu slagschroefmachine, om online op zoek te gaan naar mooie aanbiedingen en kortingen.

Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Zo vind je de beste accu slagschroefmachines voor goedkope prijzen. Bij online verkooppunten zoals Bol.com, Toolmax, Lidl en Toolnation vind je accu slagschroefmachines in het assortiment.

Welke merken verkopen accu slagschroevendraaiers?

Meerdere merken hebben accu slagschroefmachines in het assortiment. Deze zijn te koop bij online verkooppunten, maar ook bij de producent zelf kun je deze gereedschappen aanschaffen. Hierbij kan gedacht worden aan merken zoals Parkside, Einhell, Makita, DeWalt, Panasonic en vele anderen. De prijzen kunnen behoorlijk rangeren. Zo heb je bij de Lidl al een accuslagschroefmachine voor €49.99,-. Je hebt ook de middenklasse slagschroefmachines, waarbij de prijs veelal tussen de 150 en 250 euro ligt. Duurdere varianten kunnen al snel een euro of 400, 500 kosten.

Heb je nog vragen over accu slagschroevendraaiers? Laat dan gerust een reactie achter en wij van Accuboormachineskopen.nl helpen je graag verder.

Plaats een reactie