Wat is een accu schroefmachine?

accu schroefmachine van BoschEen accu schroefmachine is een compacte en niet al te krachtige accuboormachine. Deze boormachine is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de meest eenvoudige werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden, zoals het aandraaien van schroeven in hout. De kop biedt alleen de mogelijkheid om bitjes in te plaatsen. De machine is daarom niet geschikt om te boren, tappen of te frezen. In bijna alle gevallen beschikken deze schroefmachines over een 3,6 volt 1,5 Ah Li-Ion accu. DeWalt daarentegen heeft zelfs een 7,2 volt Li-Ion accuschroefmachine.

Wil je een schroefmachine kopen? Hou dan rekening met prijzen van 35 tot 100 euro. Via onderstaande button zijn alle machines voor jou op een rijtje gezet.

Vergelijk de beste accu schroefmachines
Vergelijk nu

Schroefmachine aanbiedingen

Wil je een schroefmachine kopen, maar niet teveel betalen?  Bekijk dan eens de schroefmachine aanbiedingen. Bedrijven, zoals Coolblue geven leuke kortingen als het om schroefmachines aankomt. Ook combineren merken, zoals Bosch vaak verschillend elektrisch gereedschap. Het kan dus voorkomen dat je bij een wat duurdere aankoop gratis een accu schroefmachine cadeau krijgt. Andere kortingen die voorkomen zijn: cashback, combi en accessoire kortingen. Wil je meer leren over kortingen? Ga dan naar accuboormachine aanbiedingen.

Eigenschappen accu schroefmachine

Over het algemeen lijken schroefmachines heel erg op elkaar. Toch zijn er een aantal verschillen. Het kan voorkomen dat de ene schroefmachine wel beschikt over LED-verlichting terwijl de ander deze functie niet heeft. Ook kan de manier van voeden verschillen. De ene machine maakt gebruik van een kabeladapter die je kunt inpluggen in de machine.

DeWalt daarentegen heeft een eigen oplaadstation met een los te koppelen accu. Dat is niet het enigste! DeWalt beschikt ook over een speciale schroeftechniek. De schroefmachine begint pas met schroeven wanneer je de machine links of rechtsom beweegt. Meer weten over deze techniek? Bekijk het filmpje aan de rechterkant.

Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Hoewel de machine klein en compact is kan het toch lastig zijn om overal bij te kunnen. Een opzetstuk kan wonderen doen. Er bestaat een haaks- en excenteropzetstuk. Het haaks-opzetstuk kun je gebruiken om in een hoeken te schroeven. Wil je vlak langs de rand een schroef vastdraaien? Gebruik dan het excenteropzetstuk. Naast dat worden er vaak ook een aantal accessoires meegeleverd. Denk hierbij aan extra bitjes om direct aan de slag te gaan. Deze aanbiedingen zie je vooral bij de Bosch accuboormachines.

Wil je een accu schroefmachine kopen, maar heb je nog vragen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter. Wij van Accuboormachineskopen.nl helpen je graag verder.

Plaats een reactie