Wat is een accu klopboormachine?

Accu klopboormachine van het merk MakitaOp zoek naar een geschikte accu klopboormachine? Een klopboormachine is in te zetten voor allerlei werkzaamheden op het gebied van boren en schroeven. Of je nu wilt boren in materialen zoals hout, metalen of zacht gesteente, aan de hand van de klopboormachine zijn deze taken allemaal prima uit te voeren. Dit maakt deze boormachine tot een must have voor de echte doe-het-zelver, omdat het een algemene toepassing is voor vele klussen in en rond het huis. Waar in vroegere tijden de klopboormachine een kabel nodig had om netstroom als voeding te gebruiken, hanteren de klopboormachines van nu een accu.

Een accu klopboormachine kopen? Bekijk dan nu de beste accu klopboormachines in onze winkel.

Vergelijk de beste accu klopboormachines
Vergelijk nu

Welke accu klopboormachines zijn er allemaal?

Er zijn een heleboel verschillende accu klopboormachines. Waarin onderscheidt kan worden gemaakt in kaliber, merk, functionaliteiten, prijs en compactheid. Naast deze factoren zijn er nog een tal van andere vergelijkingspunten, maar voor nu is het beste om gewoon eens te vergelijken op basis van reviews, recensies en reacties.

Voordelen accu klopboormachine

Wanneer netstroom als voeding wordt gebruikt, is een kabel een vereist. Hier zitten echter twee grote nadelen aan: door de kabel zit je verbonden aan een stekker, waardoor je niet kunt gaan en staan waar je maar wilt. Daarnaast kan de kabel in de weg zitten. Deze twee problemen zijn meteen opgelost door het gebruiken van een accu. De kabel is weg en kan dus nooit meer in de weg gaan zitten, terwijl je voortaan kunt gaan en staan waar je maar wilt.

Deze wendbaarheid zorgt er voor dat je veel gemakkelijker klussen kunt uitvoeren met de klopboormachine. Tot slot is het grote voordeel van de klopboormachine zijn veelzijdigheid. Voor vele klussen is dit gereedschap in te zetten, waardoor het niet mag ontbreken in het arsenaal van de echte doe-het-zelver.

In het volgende filmpje wordt een korte review gegeven van de Black & Decker EGBL188KB-QW accu klopboormachine. Wellicht is deze machine geschikt voor jou.

Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Welke merken accu klopboormachines zijn er?

Accu klopboormachines zijn erg gewilde gereedschappen, omdat ze voor zoveel klusjes in te zetten zijn. Vele gerenommeerde merken hebben dan ook dit type boor in hun assortiment. Hieronder een overzicht van de meest gekochte merken op dit gebied:

  • Bosch: dit Duitse bedrijf loopt voorop op vele fronten, en ook op het gebied van accu klopboormachines is dit merk één van de beste keuzes. Bosch heeft een eigen accu platform genaamd ‘Bosch Power For All’, waardoor elke klopboormachine van dit merk beschikt over uitstekende accu’s met een lange levensduur. Voorbeelden uit het assortiment zijn Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox (€153.99,-) en Bosch PSB 18 LI-2 (€219,-).
  • Makita: deze Japanse producent is al jaren toonaangevend op het gebied van gereedschappen, dus ook de klopboormachines van dit bedrijf zijn een aankoop waard. Voorbeelden uit het assortiment zijn de Makita DHP482RTJ (€288,-) en de Makita DLX 6082 (onderdeel van een set bestaande uit diverse gereedschappen voor €1119,-).
  • Black & Decker: niet voor niets wordt dit merk vaak gehighlight door menig webwinkel, de kwaliteit is steevast uitstekend. In het assortiment van dit merk vind je accu klopboormachines zoals de BDCHD18BAFC-QW (€104.95,-) en de BDC718AS2F-QW (€134.99,-).
  • DeWalt: deze Amerikaanse producent staat bekend om zijn gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Accu boormachines die de moeite waard zijn voor de fervente doe-het-zelver zijn de DCD796D2 (€233,-), de DCK2060D2T-QW combiset (bestaande uit een klopboormachine en een slagschroevendraaier voor €327,-) en de DCK654P3T-QW combiset (€1189,-)
  • Metabo: deze Duitse producent van elektrische gereedschappen en daarbij behorende accessoires heeft meerdere accu klopboormachines in het assortiment, waarbij deze zowel individueel te koop zijn als dat ze onderdeel uit kunnen maken van een combiset. Een goed voorbeeld van een individuele accu klopboormachine is de Metabo SB 18 L Mobile voor €186.99,-.

Een accu klopboormachine bestellen, maar heb je nog vragen? Dan is het verstandig om hieronder een reactie te plaatsen. Wij voorzien je graag van advies.

Plaats een reactie