Wat is een accu boorhamer?

Accu boorhamer van het merk MakitaOp zoek naar een geschikte accu boorhamer? Er zitten vele voordelen verbonden aan het gebruiken van een accuboormachine. Ten eerste ben je verlost van die vervelende kabels die alleen maar in de weg zitten en waardoor de wendbaarheid van de machine verminderd wordt. Een accu lost deze problemen in één keer op: je zit nergens meer aan vast, waardoor je kunt werken waar je maar wilt zonder dat een kabel in de weg kan gaan zitten. Echter is niet elke accuboormachine geschikt voor elke klus. Wanneer je van plan bent om in harde materialen te gaan boren, denk hierbij aan bijvoorbeeld beton of steen, heb je gepast gereedschap nodig. Gelukkig is dat er: de accu boorhamer.

Wil je een accu boorhamer kopen, maar wil je eerst vergelijken? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel en laat je verassen door het aanbod.

Accu boorhamers vergelijken?
Naar winkel

Uit welke boorhamermachines kan worden gekozen?

Er zijn een heleboel merken die accu- of 230 volt boormachines op de markt hebben gebracht. Natuurlijk zal het je niet ontgaan zijn dat er nogal wat verschil zit tussen de merken of zelfs binnen één merk. Denk daarbij aan: rotatiesnelheid, hamerkracht, lawaai, gewicht, trillingen, ergonomie, veiligheid en duurzaamheid. Maar vergeet ook niet te vergelijken op basis van recensies, reacties en reviews.

Wat maakt een accu boorhamer geschikt voor harde materialen?

De accu boorhamer is hét gereedschap voor het boren in harde materialen zoals beton en harde stenen. Alhoewel een boor met klopfunctie de wat zachtere steensoorten prima kan bewerken, is een accu boorhamer van essentieel belang wanneer je de echt harde steensoorten wilt bewerken. Dit komt door een aantal unieke eigenschappen die deze accuboormachine bezit.

Ten eerste heeft de boorhamer een hamer mechanisme die op de boor slaat, waardoor het makkelijker harde oppervlakten kan bewerken. Daarnaast beschikt dit type boormachine over unieke boren die speciaal gemaakt zijn voor dergelijke klussen. Je kunt simpelweg niet zonder een accu boorhamer wanneer je harde steensoorten wilt gaan bewerken.

Accu boorhamer merken

Meerdere grote merken hebben een accu boorhamer in het assortiment. Deze machines zijn er in verschillende soorten en maten, en ook qua prijs kunnen de machines behoorlijk variëren. Hieronder worden een aantal van de bekendste merken op dit gebied voor je op een rijtje gezet.

Makita

Makita is een Japanse producent die een goede reputatie heeft onder menig doe-het-zelver. Dat komt door de vele hoogwaardige elektrische gereedschappen die in het assortiment terug te vinden zijn. Zo ook op het gebied van accu boorhamers. Voorbeelden hiervan zijn de DHR171Z, de DHR243RTJV en de DHR 242Z.

Bosch

Bij dit Duitse merk kun je voor bijna alle soorten technologie terecht. Of het nu gaat om technologie voor in de auto of allerlei consumentenproducten, Bosch heeft een gigantisch assortiment waarin je van alles kunt vinden. Dus ook accu boorhamers. Voorbeelden zijn de Bosch Blauw GBH 18V – 26F en de Bosch Blauw GBH 36 VF-Li Plus.

Festool

Ook Nederlandse producenten creëren accu boorhamers. De meest bekende onder deze producenten van elektrische gereedschappen is Festool. In het assortiment van dit bedrijf vind je boorhamers zoals de Festool BHC 18 Li Basic en de Festool BHC 18 Li 5,2 Plus.

In het volgende promotiefilmpje van Festool wordt de BHC 18 accu boorhamer uitgelicht. Bekijk het filmpje en kom meer te weten over deze krachtige machine.

Aanbiedingen scoren?

Er zijn meerdere webwinkels online te vinden die boorhamers van verschillende merken in het assortiment hebben. De concurrentie is moordend, waardoor de webwinkels speciale acties moeten blijven doen om klanten te blijven trekken. Daardoor zijn er online vele mooie accu boorhamer aanbiedingen te vinden. Als je lang genoeg zoekt, vind je snel de beste accu boorhamer aanbieding. Vergeet tevens niet goed te kijken naar de klantvoorwaarden, want het is tevens mogelijk om te besparen op zaken zoals bijvoorbeeld de verzendkosten.

Wil je vandaag nog een accu boorhamer bestellen, maar heb je nog vragen? Dan is het verstandig om hieronder een reactie achter te laten. Wij van Accuboormachineskopen.nl helpen je namelijk graag verder.

Bekijk boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

Plaats een reactie