Beste 18V accuboormachine top 5

18V accuboormachine kopen? Ben je op zoek naar een goede 18V boormachine voor verschillende klussen in of rondom het huis? Dan kun je soms door de bomen het bos niet meer zien: er zijn heel veel verschillende sterke 18V accuboormachines waar je uit kunt kiezen. Welke kun je nu het beste aanschaffen en welk model kun je beter van je lijst afhalen? Hier vind je de top 5 beste 18V accuboormachines van dit moment!

Bekijk beste boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops

5. Makita HP457DWEX9

Met deze accuboormachine van Makita heb je een goede hulp in huis bij de serieuzere klussen. Dit model heeft een toerental van 1400 toeren per minuut en een aantal slagen van 21.000 per minuut. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een krachtpatser in huis haalt. Verder heeft deze accuboormachine van 18 volt een aantal prettige functies die extra bruikbaar zijn. Zo heeft dit model een elektrische toerenregeling, weegt hij maar 1,7 kg en heeft het een boorcapaciteit tot maximaal 36 millimeter in hout. Ook wordt hij geleverd met 2 accu’s en in een gevulde koffer met allerlei handige accessoires.

4. Hitachi DS18DSAL

Een andere, krachtige accuboormachine komt van Hitachi. Wanneer je deze machine besteld krijg je hem thuisbezorgd in een opbergkoffer waar ook nog 2 accu’s bijzitten en een oplader. Dit betekent dat je dit zelf niet apart aan hoeft te schaffen. De Hitachi DS18DSAL is voorzien van softgrip en ligt daardoor prettig in de hand. Verder is dit model lekker licht en heeft het een aantal bijzondere kenmerken, zoals led-verlichting, 22 mogelijke standen, een riemhaak en een snelspanboorhouder met vergrendeling.

3. Bosch PSB 18 LI-2

Wanneer je kiest voor de Bosch PSB 18 LI-2, kun je er van overtuigd zijn dat je voor kwaliteit hebt gekozen. Dit model is perfect voor de fanatieke doe-het-zelver die wel overweg kan met dit krachtige apparaat. Deze machine heeft een maximale boordiameter van 35 millimeter waarmee je in hout kunt boren. Ook in metaal en steen kun je moeiteloos schroeven en boren; hiervoor stel je de klopfunctie van het apparaat in. Verder is deze accuboormachine voorzien van een aantal handige functies, zoals 20 draaistanden en 2 snelheidsstanden en ingebouwde led-verlichting zodat je alles ook in donkere plaatsen goed kunt zien.

2. DeWalt DCD791P2

Met een accuboormachine van DeWalt weet je zeker dat iedere klus geklaard kan worden. Deze boormachine heeft een maximale diameter van 40 millimeter, waarmee je in hout kunt schroeven en boren. Verder heeft de accu een capaciteit van 5,0 Ah, waardoor je extra lang door kunt werken op één lading. Heb je meer elektrisch gereedschap van dit merk? Dan is er een extra reden om voor deze accuboormachine te kiezen. Voor alle elektrische apparaten van dit merk kun je dezelfde accu gebruiken.

1. Metabo BS 18 LT 5,2

Dankzij de twee accu’s die je krijgt meegeleverd bij aankoop van de Metabo BS 18 LT 5,2 kun je extra lang doorwerken. Ook de kracht, het uithoudingsvermogen van de accu, de led-verlichting, de snellader en het lichte gewicht zijn redenen om voor deze accuboormachine van Metabo te kiezen. Iedere ervaren klusser heeft baat bij een deze krachtige machine die elke euro waard is.

Heb je vragen of op- en aanmerkingen, of wil je misschien wel jouw ervaringen delen over een 18V accuboormachine? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Bekijk beste boormachines in aanbieding bij onderstaande webshops